2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین فرق سرم خالی شده موهام از کمر ب پایینه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 41 پست
وای استرس نگیر اسی اول باید علت ریزشو پیدا کنی ببینی چیهیا هورمونات بهم ریخته یا تنبلی تخمدان یا تیر ...

داذم میمیرم من ویتامین دیم شدید کمه از اونه؟؟؟

تیروییدم نرمال بوددد

داذم میمیرم من ویتامین دیم شدید کمه از اونه؟؟؟تیروییدم نرمال بوددد

چرا اینجوری میکنی😐😐

الان دیگه ریزش موی ارثی هم درمان داره ما خانوما که به هزار علت مختلف موهامون میریزه

اره از کمبود ویتامین دی ممکنه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری میکنی😐😐الان دیگه ریزش موی ارثی هم درمان داره ما خانوما که به هزار علت مختلف موهامون می ...

فداتشم خدا لعنت کنه کسایی ک حالمو بد کردن الانم دارم با گریه تایپ میکنم دست خودم نیست یچیزایی گفتن دلم لرزید

چرا اینجوری میکنی😐😐الان دیگه ریزش موی ارثی هم درمان داره ما خانوما که به هزار علت مختلف موهامون می ...

من ریزشم شدید نیس فرق سرم خالی شده 

بنظرت دوباره برمیگرده موهام؟؟؟فرق سرم پر میشه؟؟

فداتشم خدا لعنت کنه کسایی ک حالمو بد کردن الانم دارم با گریه تایپ میکنم دست خودم نیست یچیزایی گفتن د ...

اصلااا استرس نگیر من خودم حجم موهام به نصف رسید یه دوره ای الان تازه داره درمیاد این چیزا غصه نداره

فقط تا علتو پیدا نکردی الکی شامپو و حنا و این چیزا نزن مال من هورمونی بود

عزیز جان میشه درمورد درمان ریزش موی ارثی اگه اطلاعاتی دارید بدید بهم؟

چون ریزش مو قطع میشه ولی موی جدید من شنیدم فقط با کاشت در میاد

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
اصلااا استرس نگیر من خودم حجم موهام به نصف رسید یه دوره ای الان تازه داره درمیاد این چیزا غصه ندارهف ...

باشه فداتشم من ماه بعد آبان میرم دکتر 

دعا کن برام حالم بده .عزیزم شما چی خوردی ک الان درست شده

من ریزشم شدید نیس فرق سرم خالی شده بنظرت دوباره برمیگرده موهام؟؟؟فرق سرم پر میشه؟؟

اره درمیاد بابا خانوما تو یه بازه هایی به هزار علت ریزش شدید پیدا میکنن حتی استرس هم باعث ریزش مو میشه

فداتشم خدا لعنت کنه کسایی ک حالمو بد کردن الانم دارم با گریه تایپ میکنم دست خودم نیست یچیزایی گفتن د ...

به یه دکترم اکتفا نکن

سه چارتا برو‌حتما

دارو بیخود مصرف نکنی

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌
عزیز جان میشه درمورد درمان ریزش موی ارثی اگه اطلاعاتی دارید بدید بهم؟چون ریزش مو قطع میشه ولی موی جد ...

عشقم من زیاد اطلاعات ندارم از چت جی پی تی بپرسی بهتره ولی شنیدم یه سری روشا هست که فولیکول مو رو احیا میکنه و تاثیرگذاره