2777
2789

چند روز پیش رفته بودم خونه دختر خالم که بچه دبستانی داره و ذهن ام خیلی درگیر شده بود که این تاپیک رو بزنم یا نه 

که بالاخره انجام اش دادم 

بالاخره مادرها در اجتماع برای یک کودک مثل یک راهنما هستن 

قضیه از این قراره که دختر دختر خالم ساعت اخر مدرسه اش امد خونه ک منم اونجا مهمون بودم و واقعا ناراحت بود و تو خودش بود وقتی موضوع رو پرسیدم گفت بچه های کلاس بخاطر عینکی بودن مسخره اش می کنن 

اونم بچه های کلاس پنجمی که قراره چند سال دیگه برن راهنمایی 

واقعا متاسف شدم هیچوقت جلوی بچه هاتون کسی رو مسخره نکنید بچه ها از ۴ سالگی دیگه از هر رفتار شما الگو برداری می کنن حتی اگر بد باشه  اون رو تا بزرگسالی ادامه میدن 

ما باید سعی کنیم یک انسان به جامعه تحویل بدیم که با حرف هاش  به دیگران آسیب نزنه !

متاسفانه اینطور بچه ها هیچوقت درست نمیشن  و حتی اگر بزرگ هم بشن تو اجتماع با کارهاشون دچار دردسر میشن 

نمی دونم چی بگم واقعا تعجب اوره  بچه ها از این سن کم خاله زنک بازی کنن

چقد موافقم باهات

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز جالب بگم تقصیر مادرهاشون هست! واقعا میگم وقتی میبینی به بچه تربیت نداره و یا کسی رو اذیت می‌کنه یا بی‌تربیت هست بدون مادرش هم در همون حده الان یه عده اگه نریزن بهم و فحشم ندن! همینایی که مادر و پدر آسون بی بند وب تر و بی تربیتن بچه تربیت میکنن! سه سال تمام خواهرم رو زجر کش کردن الان قرص اعصاب میخوره روزی نیست که ناراحتی نداشته باشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

کاملا موافقم 

دانش آموزان کلاس سومی من اغلب مواقع هر رفتار زشت و ناپسندی داشته باشن میبینی ریشه و الگو گرفته از پدر و مادر مثل حسادت ،توهین و فحاشی و 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

به قول شما دچار دردسر میشن که هیچ، متاسفانه با این طرز فکر بزرگ میشن و دیدشون به زندگی یه طور دیگه میشه

قطعا تحت تاثیر خانواده این رفتار رو نشون دادن

از بس همه رو قضاوت کردن

من پسرم که کوچیک بود اکثرا هر روز میبردمش پارک نزدیک خونمون

یه بچه ی سندروم هم هر روز اونجا بود

نود درصد بچه ها مسخرش میکردن و باهاش بدرفتار بودن

ولی ففط سه چهارتا از بچه ها (از جمله پسر خودم) باهاش بازی میکردن و خوراکی میخوردن

بقیه ی مادرها تا بچه شون میرفت سمتش ، دعوا میکردن

ماها به بچه ها یاد میدیم که دنیا رو چطور ببینن ، بقیه رو چطور دوست داشته باشن

قضاوت یاد میدیم ،ادمها رو از دید خودمون دسته بندی میکنیم

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی