2777
2789
عنوان

مادر ها لطفا بچه هاتون رو درست تربیت کنید❗❗❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 39 پست
کاملا موافقم دانش آموزان کلاس سومی من اغلب مواقع هر رفتار زشت و ناپسندی داشته باشن میبینی ریشه و الگ ...

به نظرم باید جلسه با اولیا رو در کنار مشاور مدرسه برگزار کرد تا درباره این رفتار ها بیشتر با والدین صحبت بشه

آفرین دختر زدی به هدف✅

❤️قربونت! من دیدم خواهرم چقدر زجر کش شد ولی باز مادرا میگن بچه آن عیب ندارد باهم شوخی میکنن! نه شوخی نمیکنن بچه هاتون رو باید جمع کنن همینا منبع فساد آینده میشن تا تربیت نشن

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من پارسال کلاس سوم بود.  قمقمه آبش یکم بزرگ بود ،بچه ها مسخرش کرده بودن که اره بشکه با خودت میاری و فلان 

ی روز اومد انقد گریه کرد گفت بچه ها مسخرم کردن گفتن عه بشکتو امروز آوردی؟؟ 😂😂😂😂

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

درسته به موضوع خیلی مهمی اشاره کردی در زمینه ی فرزند پروری درست و فرهنگ سالم جامعه ما خیلی عقبه خییی ...

باورت میشه حتی یکی از برادر زاده هام بخاطر موهای فر اش مسخره شده بود چون بچه ها انقدر بی ادب بودن ک بهش بگن سیم ظرف شویی😐و حالا کاری با ترومایی که اون بچه در اینده  دچارش میشه  ندارم فقط زاییدن نیست بخدا تربیت خیلی مهمه

❤️قربونت! من دیدم خواهرم چقدر زجر کش شد ولی باز مادرا میگن بچه آن عیب ندارد باهم شوخی میکنن! نه شوخی ...

عزیزم همینا حتی تا اخرای سال تحصیلی  دیپلم گرفتن بالاخره من می دیدم از اینجور افراد حتی دبیر هارو مسخره می کردن و چندین بار تا پای اخراج هم رفتن چون از بچگی اون عادت تکرار شده براشون و الان سخته بخوان ترک اش کنن

وااا

عینک الان ملاک باهوشیو زیباییه کسایی که عینکی نیستن عینکی میخرن که شیشه‌اش طبی نباشه بعد اینا میان مسخره میکنن؟

با ارض پوزش اون شهر واقعا مردم بی فرهنگی داره که اگه اینطور نبود بچه‌هاشون اینجوری نبودن😒😒

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

عزیزم همینا حتی تا اخرای سال تحصیلی دیپلم گرفتن بالاخره من می دیدم از اینجور افراد حتی دبیر هارو مس ...

اره دقیقا و مادر و پدرشون هم ده متر زبونشونه نمی‌تونیم بگیم دخترت/پسرت به کار گه نمیخوره

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

به نظرم باید جلسه با اولیا رو در کنار مشاور مدرسه برگزار کرد تا درباره این رفتار ها بیشتر با والدین ...

متاسفانه اغلب والدین قبول نمیکنن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
باورت میشه حتی یکی از برادر زاده هام بخاطر موهای فر اش مسخره شده بود چون بچه ها انقدر بی ادب بودن ک ...

درسته .‌ من خیلی به این موضوع فکر میکنم‌ یا بچه ی بی ادبی میبینم خیلی به رفتارهای والدش توجه میکنم میبینم که اون والد هنوز خوب و از بد تشخیص نمیده و همنجوری بچه اش و ول کرده اگه بخوای دوستانه هم توضیح بدی اصلا این مسائل و درک نمیکنه بخاطر همین زوم کردم فقط رو شخصیت بچه ام که انقد قوی بزرگ بشه که هر نادونی نتونه بهش آسیب بزنه 

و بخاطر همین موضوع کلی کارگاه فرزند پروری شرکت میکنم تا هم خطاهای خودمو اصلاح کنم و هم روش درستی پیش بگیرم 

اون از بیشعوری اونا بوده

اره دیگه چی بگیم والا 

فقط باید بچه های خودمون رو با اعتماد ب نفس بالا بفرستیم تو جامعه 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

با نظرت موافقم اسی

ولی ما نمیتونیم همه رو تربیت کنیم

ولی میتونیم روی خودمون و بچه مون کار کنیم که در مقابل تمسخر و اذیت دیگران آسیب نبینیم

اگه ما اهمیت ندیم ، بچه یاد میگیره اهمیت نده

ولی مثل خواهر شما ناراحت بشیم در حدی که افسرده بشیم و دارو مصرف کنیم ، پس داریم به بچه یاد میدیم که حرف مردم چقدر واسه ما اهمیت داره که به خاطرش زندگیمون تحت تاثیر قرار گرفته و مشکل روحی پیدا کردیم

همونطور که ادب رو از خانواده یاد میگیرن، عکس العمل رو هم از خانواده یاد میگیرن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی