2777
2789
جلو سرم اینجوریه از بغل و پشت سرم خوبه

درخواست دادم پیام بده

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

اولین کار آزمایش کلی هست 

اینطوری دستت میاد علت ریزش چی بوده 

اگه علتش رو پیدا نکنی هزار تا راه هم بری فایده نداره 

ولی عرق نعنا طبیعی بگیر یکسال مثل ماینوکسیدل به سرت اسپری کن بریز تو از این قوطی ها خراب هم نمیشه 

من یه مدت استفاده کردم چربی موهام رو خیلی خوب کنترل کرد ولی دیگه نرفتم بخرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ریزش موت بخاطر کمبود ویتامین یا استرس باشه ارهمن پریروز دوباره خریدم ازش

من ویتامین دیم ۸

خیلیم استرسیم 

نمیدونم بخاطر چیه آخه زیاد ریزش ندارم .دارما عادیه گفتن تا ۵۰ تار روزانه عالیه من نهایت ۱۸تار میریزه 

ولی موهام نازک و هالی شده