2777
2789

راستش وقتی برای مراسم عروسیمون دنبال گل آرا بودیم فهمیدم چه درآمدی دارن مثلا برای یه گل آرایی ساده با گل داوودی که ارزون ترین گل بازاره میشد ۷ ۸ میلیون 

دیگه حساب کنید با گلای قشنگ تر رو ۱۵ میلیون هم میره اونم برای چند ساعت فقط که بعدش دور ریخته میشه

واسه خودشونم خیلی ارزون درمیاو مثلا ۸ تومن میگیرن درحالی که برای خودشون ۸۰۰ تومن دراومده شایدم کمتر

امروز رفتم فنی حرفه ای ثبت نام کردم گف تعداد به ۱۲ تفر برسه بهت خبر میدیم من نفر ششم بودم و گفت قیمت دوره اش ۳۰۰ تومنه و میشه با مدرکش وامم گرفت

حالا خواستم نظر شما بپرسم بنظرتون اوایل ارزون کار کنم حتی بدون سود صرفا چون عکس نمونه کار جمع کنم بتونم تو اینستا تبلیغ کنم فایده داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درگیر رویافروشی نشو..

بابت گل و آپدیت شدن، هزینه میکنن..

گل آرایی رو نمیدونم...

اما رشته های دیگه اینجوری نیست که با یه مدرک فنی حرفا ای تموم بشه...

حالا حالاها باید آموزش ببینی..

ماکارون هستم:)

گل فروشی خیلی خوبه من دورش ندیدم ولی در حد حرفه ای انجام میدم 

اگه داری میتونی مغازه بگیری خوبه ولی دردسرهای خودشم داره که کم نیس 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

باید به شرایط خودت نگاه کنی

اگه ممکنه با سود کم اگر هم نه کلا بدون سود

ولی کلا عجله نکن که کی به درآمد بقیه میرسی تمرکزت رو بذار رو کار خودت و سعی کن هر روز چیزای بیشتری یاد بگیری توی اینترنت پر از ایده هست که میتونی با انتخاب بعضیاشون و تلفیقشون با سلیقه شخصی خود یه شاهکار بسازی

نه این واقعا چیز خاصی نداره همش ذوق و سلیقه خود آدما

درسته

بنظرم در کنارش جذب مشتری و فروش رو هم حتما یاد بگیر..

تا بتونی با کنار هم قرار دادن‌شون به درآمد برسی❤️

ماکارون هستم:)

شما چطوری تبلیغ کارت رو میکنی؟

من برا خانواده و اطرافیانم انجام میدم اگه مراسمی چیزی باشه

قبلا تو اینستا هم فعالیت داشتم ولی خیلی سریع جواب نمیده 

باید مغازه داشته باشی اونم یجای پر رفت و امد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
درستهبنظرم در کنارش جذب مشتری و فروش رو هم حتما یاد بگیر..تا بتونی با کنار هم قرار دادن‌شون به درآمد ...

آره این خیلی مهمه کلا تبلیغ خیلی مهمه برای رسیدن به درآمد

حالا اوایل با تالارا صحبت میکنم درصدی باهاشون کار میکنم