2777
2789
عنوان

وقتی تاپیک مدیریت مخارج و پس انداز میخونم حالم بد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 37 پست
ببین نههه من شل نگرفتم که من راه و روش خودمو دارم اوکی ؟اما اونجا یچیزایی میگن که خییلی سخته بعد کلی ...

گفتم دیگه هر کسی با توجه به زندگیش باید برنامه بچینه 

یکی حقوقش پایینه مجبوره خیلی سخت بگیره یکی حقوقش بالاست خوب مسلما سطح زندگیشون باید بالا بچینه 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
ببین نههه من شل نگرفتم که من راه و روش خودمو دارم اوکی ؟اما اونجا یچیزایی میگن که خییلی سخته بعد کلی ...

گفتم دیگه هر کسی با توجه به زندگیش باید برنامه بچینه 

یکی حقوقش پایینه مجبوره خیلی سخت بگیره یکی حقوقش بالاست خوب مسلما سطح زندگیشون باید بالا بچینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم دیگه هر کسی با توجه به زندگیش باید برنامه بچینه یکی حقوقش پایینه مجبوره خیلی سخت بگیره یکی حقوق ...

میشهلینک تاپیکشو بدی

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

گفتم دیگه هر کسی با توجه به زندگیش باید برنامه بچینه یکی حقوقش پایینه مجبوره خیلی سخت بگیره یکی حقوق ...

نظر شخصی من اینه لطفا دعوا نکنید 

"خدا به دلی که دریاست کشتی میده "

اون آدمه که با گدابازی زندگی میکنه تا ابد گداست

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
نظر شخصی من اینه لطفا دعوا نکنید "خدا به دلی که دریاست کشتی میده "اون آدمه که با گدابازی زندگی میکنه ...

حالا چرا دعوا😁نظرت اینه دیگه 

میشهلینک تاپیکشو بدی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-درآمدها-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردن-و-نکات-مهم-خانه-داری-۳

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-درآمدها-و-نحوه-بهتر-پس-اندا ...

مرسی💕💕

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

من کلا اون تاپیکو نخوندم. خیلی زیاده. اما از تایپکای پس انداز خوشم میاد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را