گلبانوm مدیر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 عنوان وقتی تاپیک مدیریت مخارج و پس انداز میخونم حالم بد میشه | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست حدودا ۵۰۰۰صفحه جلو رفته این یعنی اینکه خیییلی طرفدار داره دیگه غیر از اینه ؟پسچرا وقتی من حتی عنوانشم میبینم استرس میگیرم حس بدی میگیرم حالم واقعا بد میشه عادییهههه؟؟؟بگید که شما حستون چیه ؟ و من یتوکل علی الله، فهو حسبه 1404/07/03 | 22:49 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 من چند وقت یه بار که حس تنبلی و کرختی بهم دست میده بی خیال خونه زندگیم میشم میرم پست های معصومه رو م ... چجوری فقط پست های ینفرو میخونی ؟واسه همه باهم مگه نمیاد ؟ و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
azar1017 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 4477 دقیقا برای همینه که حس بد ازش میگیرید چون نمی خواهین تلاش کنید یا به خاطر تلاش نکردن در گذشته حس بد ... عزیزم الان به خودم اومدم که همه چی کن فیکون شده هرچی تلاش میکنی انگار قدم هات به عقب میره خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 عزیزمیاحتمالا واسه اینه که دوست داریم فقط خرج کنیم گیر پس انداز کردن نیفتیم😂😂 من راه خودمو میرم ولی اونجا یچیزایی نوشتن که خیلی سخت گرفتن زندگی رو و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7844 من نع احساس میکنم من رو هوا دارم زندگی میکنم اونا رو زمین اون داره تلاش می کنه برای ثانیه ثانیه وقتش ارزش قائله همین به من درس میده ما همش پای مجازی هستیم آدم هر روزش باید بهتر از دیروزش باشه این که اون تلاش رو نمی خوای داشته باشی حس عذاب وجدان بهت دست میده من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7844 چجوری فقط پست های ینفرو میخونی ؟واسه همه باهم مگه نمیاد ؟ یه تاپیک جدا داره اکثر پست های اونجاست من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 ب من انگیزه برا پس انداز میدهپس انداز لازمه زندگیه به من حس تموم شدن میده نمیتونم عمق حسمو برسونم و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 اون داره تلاش می کنه برای ثانیه ثانیه وقتش ارزش قائله همین به من درس میده ما همش پای مجازی هستیم آدم ... پس من غیرعادی ام 🤭 و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7844 عزیزم الان به خودم اومدم که همه چی کن فیکون شده هرچی تلاش میکنی انگار قدم هات به عقب میره نه قبول ندارم هر زمان باید تلاش کرد از تو حرکت از خدا برکت همون داریم تو همین کشور زندگی می کنیم و وضع رو میدونیم ولی اگه تلاش کنیم و زندگی رو ول کنیم نمیشه من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
raha98r عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 736 من راه خودمو میرم ولی اونجا یچیزایی نوشتن که خیلی سخت گرفتن زندگی رو منم اون تاپیکو دیدم از یه جایی به بعد دیدم زندگی خیلی داره سخت میشه اومدم بیرون
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7844 پس من غیرعادی ام 🤭 نه عزیزم غیر عادی نیستی مغز همیشه می خواد در حالت آزاد و راحت باشه این که حساب کتاب کنی تلاش کنید ازش انرژی میگیره پس فرمان میده شل کن از زندگی لذت ببر 😁😁😁😁راحت ترین کار من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 منم اون تاپیکو دیدم از یه جایی به بعد دیدم زندگی خیلی داره سخت میشه اومدم بیرون تو منو فهمیدی 👌🫂 و من یتوکل علی الله، فهو حسبه
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 7844 هر کسی خودش برنامه زندگیشون میچینه به اون سختی شاید شما نتونی پیش بری ولی من با خواندن اون تاپیک و نظرات مختلف و زندگی های مختلف درس های زیادی گرفتم من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
گلبانوm مدیر استارتر عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 5067 نه عزیزم غیر عادی نیستی مغز همیشه می خواد در حالت آزاد و راحت باشه این که حساب کتاب کنی تلاش کنید از ... ببین نههه من شل نگرفتم که من راه و روش خودمو دارم اوکی ؟اما اونجا یچیزایی میگن که خییلی سخته بعد کلی هم تشوویق میشن خیلی سختگیرانه و وسواسانه است باباجان خدا روزی رسونه اونهمه هم نباید سخت گرفت و من یتوکل علی الله، فهو حسبه