2777
2789
عنوان

خوشگلا بیاین سریال معرفی کنین

125 بازدید | 15 پست

سلاممم شب خوش

یه سریال ترکی قشنگ ترجیحا با ژانر عاشقانه میشه لطفا بهم معرفی کنین

یه خلاصه هم ازش بگین لطفاو اینکه زیاد طولانی نباشه دیگه مثلا آخرش 50 قسمت باشه 

ممنونممم🤍🤍

سریال ترکی ژانر عاشقانه سناریوهاش و داستاناش تکراریه

وقتتونو هدر ندین

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سریال ترکی ژانر عاشقانه سناریوهاش و داستاناش تکراریهوقتتونو هدر ندین

بله درسته ولی من بار اولمه که میخوام سریال ترکی ببینم

سینمایی ایرانی شما چی پیشنهاد میدین؟

بله درسته ولی من بار اولمه که میخوام سریال ترکی ببینمسینمایی ایرانی شما چی پیشنهاد میدین؟

بوی توت فرنگی

دکتر معجزه

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من دارم شهر دورو میبینم سی قسمتش اومده خیلی قشنگه

نمیدونی چند قسمته؟نمیخوام زیاد طولانی باشه

یه خلاصه ازش میگی لطفا

و اینکه اسم فیلمی که عکسشو فرستادمو میدونی؟

یه خلاصه ای هم ازشون میگی لطفا

دکتر معجزه نسخه ترکی آقای دکتر هست که کره ای بود تلوزیون پخش میکرد دکتره اتیسم داشت

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

نمیدونی چند قسمته؟نمیخوام زیاد طولانی باشهیه خلاصه ازش میگی لطفاو اینکه اسم فیلمی که عکسشو فرستادمو ...

نه نمیدونم الان برات سرچ میزنم

در مورد یه زنه وقتی شوهرش میمیره جنازه شوهرشو. میبره روستای شوهرش اونجا دفنش کنه مادر شوهرش مجبورش میکنه با پسر دیگش ازدواج کنه تا بچشو ازش نگیره خیلی قشنگه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

من نگاه نمی‌کنم اما اینی که فرستادی بیش ۲۵۰ قسمته ...از کانال ۷ پس ژانرشم مثل هموناست یه مرد که میخواد انتقام بگیره و ازداوج اجباری و تهشم میفهمه انتقام اشتباه بوده و عاشق میشه😁

آماده کمک به بچه های گل و گلاب انسانی🌱🤍