سریال ترکی ژانر عاشقانه سناریوهاش و داستاناش تکراریه
وقتتونو هدر ندین
من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣
بله درسته ولی من بار اولمه که میخوام سریال ترکی ببینمسینمایی ایرانی شما چی پیشنهاد میدین؟
بوی توت فرنگی
دکتر معجزه
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
دکتر معجزه نسخه ترکی آقای دکتر هست که کره ای بود تلوزیون پخش میکرد دکتره اتیسم داشت
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
نمیدونی چند قسمته؟نمیخوام زیاد طولانی باشهیه خلاصه ازش میگی لطفاو اینکه اسم فیلمی که عکسشو فرستادمو ...
نه نمیدونم الان برات سرچ میزنم
در مورد یه زنه وقتی شوهرش میمیره جنازه شوهرشو. میبره روستای شوهرش اونجا دفنش کنه مادر شوهرش مجبورش میکنه با پسر دیگش ازدواج کنه تا بچشو ازش نگیره خیلی قشنگه
من نگاه نمیکنم اما اینی که فرستادی بیش ۲۵۰ قسمته ...از کانال ۷ پس ژانرشم مثل هموناست یه مرد که میخواد انتقام بگیره و ازداوج اجباری و تهشم میفهمه انتقام اشتباه بوده و عاشق میشه😁