2777
2789
عنوان

اوناي ك اين ماه هم يارانه گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست
حسود بود

چیزه تو این عکس چطور بود?

منظورم سنش از عکس قبلی کمتر بود؟

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزه تو این عکس چطور بود?منظورم سنش از عکس قبلی کمتر بود؟

اره از اونام كمتر بوداونجا يكم صورتش جا افتاده تر و گرد تر افتاده بود و موهاش ي هاله خاكستري داشت انگار

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اره از اونام كمتر بوداونجا يكم صورتش جا افتاده تر و گرد تر افتاده بود و موهاش ي هاله خاكستري داشت ان ...

ارع 😂

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اره از اونام كمتر بوداونجا يكم صورتش جا افتاده تر و گرد تر افتاده بود و موهاش ي هاله خاكستري داشت ان ...

پس اینجا چن ساله هست؟

ترانه ۱۵ ساله 😂🤦‍♀️

والا من میگم مطمن هسی ۴۰ رو رد کرده میکه اره 

خب طرف ۱۶ سال بیشتر سابقه داره قشنگ حداقل ۴۰ هست.

کاش رمزش بهمون بگه

پس اینجا چن ساله هست؟ترانه ۱۵ ساله 😂🤦‍♀️والا من میگم مطمن هسی ۴۰ رو رد کرده میکه اره خب طرف ۱۶ سال ...

اينجا بهش ميخوره تازه عمومي روتموم كرده حدود ٣٠

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره