٩آذر٩٩هستم مدیر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44240 عنوان اوناي ك اين ماه هم يارانه گرفتن | مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 36 پست درامد ماهانه تون چقدر هست؟و خونه از خودتون داريد؟ چطوريه؟ بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره 1404/07/03 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44240 یکی از بچه ها گفت فک نمیکرد از دختر شبیه دوستم خوشش بیاد ... حسود بود بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3606 حسود بود چیزه تو این عکس چطور بود?منظورم سنش از عکس قبلی کمتر بود؟ میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3606 حسود بود کلا ی کامنت گذاشت دکتره بعد تو افق محو شد 😂 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44240 چیزه تو این عکس چطور بود?منظورم سنش از عکس قبلی کمتر بود؟ اره از اونام كمتر بوداونجا يكم صورتش جا افتاده تر و گرد تر افتاده بود و موهاش ي هاله خاكستري داشت انگار بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3606 اره از اونام كمتر بوداونجا يكم صورتش جا افتاده تر و گرد تر افتاده بود و موهاش ي هاله خاكستري داشت ان ... ارع 😂 میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3606 اره از اونام كمتر بوداونجا يكم صورتش جا افتاده تر و گرد تر افتاده بود و موهاش ي هاله خاكستري داشت ان ... پس اینجا چن ساله هست؟ترانه ۱۵ ساله 😂🤦♀️والا من میگم مطمن هسی ۴۰ رو رد کرده میکه اره خب طرف ۱۶ سال بیشتر سابقه داره قشنگ حداقل ۴۰ هست.کاش رمزش بهمون بگه میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
٩آذر٩٩هستم مدیر استارتر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 44240 پس اینجا چن ساله هست؟ترانه ۱۵ ساله 😂🤦♀️والا من میگم مطمن هسی ۴۰ رو رد کرده میکه اره خب طرف ۱۶ سال ... اينجا بهش ميخوره تازه عمومي روتموم كرده حدود ٣٠ بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره