2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم با این وضعیت 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 16 پست
اجازه سرکار رفتن رو بهم نمیده فقط اگه استخدامی باشه اجازه میده خودش هم میگه اگه برم جایی سرکار تمرکز ...

اینجور مردا معمولا دنبال بهونه ان 

دوستم حرف خوبی زد گفت ببین اگه شوهرت زرنگ و کاری نیس باااید خودت مدام بهش گوشزد کنی

شوهر من کارمنده دوساله بهش میگم باید بری شغل دوم نمیره که نمیره...ولی همچنان دارم بهش پافشاری میکنم میگم دیگه نمیتونم با این حقوق چندرغاز زندگی کنم دلم میخاد پیشرفت کنیم....

اینجور مردا معمولا دنبال بهونه ان دوستم حرف خوبی زد گفت ببین اگه شوهرت زرنگ و کاری نیس باااید خودت م ...

درسته اینجور مردا هم بهانه گیرن و هم تنبل و راحتی طلب 

بهش یک مدت میگفتم برو سر یک کاری و هر سری یک چیز میگفت که دیگه خودم خسته شدم و الآن چیزی نمیگم چون حوصله جر و بحث رو ندارم 

شما به همون که باز سر یک کار هم میره خداروشکر کن چاره چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.