2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم با این وضعیت 😔

163 بازدید | 16 پست

الآن دقیق میشه 4 ماه هست که عروسی کردم و اومدم شهر غریب، همسرم کار نداره و داره واسه آزمون استخدامی ها درس میخونه و خرج خونه رو هم این مدت فقط با قرض و بدهی گذرونیدم ( اونم خرج در حد خورد و خوراک و نه بیشتر) نه خرید لباس نه تفریح و مسافرت و هیچی، فقط در حد خرید لوازم یخچال و یک مقدار شوینده و دیگه وسلام ( سه سال عقد بودم که تازه دانشجویش تموم شده بود و بعد رفت سربازی و... و تمام این مدت بیکار بود و در آمدی نداشت به جز یه حقوق ناچیز سربازی تا به الآن که درآمد ی نداره)

الآن دو ماه هست که ماشینمون رو واسه تکمیل وجه یک کوئیک که پارسال زمستون ثبت نام کردیم که الآن یکماه هست  باید تحویل داده می‌شده که تاخیر خورده و هنوز تحویل ندادن 

.. واقعا خیلی دلم گرفته خیلی 

تو شهر غریبم نه دوست و فامیلی، نه بیرون رفتنی،همش خونه ام ( با قبلا یه ماشین بود یک الکی میرفتیم بیرون یه دوری میزدیم 😮‍💨) نه حداقل یک پولی باشه باهاش خرید کنم دلم خوش باشه در کل خیلی اذیتم خیلی ناامید شدم خیلی سختمه خیلی حس بدیه، خیلی دلم گرفتتتتته... 

بگین جای من باشین چیکار میکنین؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه وضعشون مشابه شماست تو این کشور لعنتی🙂بخوای یه شغل دولتی داشته باشی هم در حد بخور نمیره...

کشور لعنتی شد یعنی لعنتی ش کردن خدااز باعث وبانیش نگذره که همه مون بدبخت شدیم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 

چی بگم 

مگه قبلش نمیدونستی کار نداره؟

کاش پولتونو ندید واسه خرید ماشین که هم بلوکه بشه ارزشش بیاد پایین اونا سود کنن هم بهتون با منت ماشین بدن 

همون پولو طلا گرفته بودید الان از بازار ماشین می‌گرفتید 

تفریحات کم خرج بکنید 

عصرا باهم برید پیاده روی 

سعی کن خودت اگه میتونی ی کار جور کنی کمک خرج باشی 

والا شوهر من کارمنده  باوجود اینکه مثلا سرکار میره با یه بچه و مستاجری نمیتونیم برسونیم

اوضاع وحشتناک سخت شده...

اگه میشه فعلا خودت برو سرکار

شوهرتم دیگه پسرمجرد نیس که...فقط بشینه برا آزمون بخونه

تو این گرونی حتما باید بره سر کار پاره وقت شبها درس بخونه

همه وضعشون مشابه شماست تو این کشور لعنتی🙂بخوای یه شغل دولتی داشته باشی هم در حد بخور نمیره...

میدونم وضعیت اقتصادی برای همه سخته 

اما من الآن خیلی واقعا سختمه و تو خونه دلم میگیره 

نه ماشینی هست باهاش بریم بیرون، نه پولی هست که برم بیرون و یک خرید کنم، نه کسی هست باهاش حرف بزنم 😔 خداروشکر این نی نی سایت هست اگه نبود نمیدونم باید چیکار میکردم با این تنهایی 

میدونم وضعیت اقتصادی برای همه سخته اما من الآن خیلی واقعا سختمه و تو خونه دلم میگیره نه ماشینی هست ب ...

منم مث توام

چن ماهه حسرت همچی ب دلم مونده

دلم خیلی ازین دنیا گرفته

حالا مطمئنه قبول میشه؟ازمون فراگیر میخواد بده؟خودت سرکار نمیری؟

اطمینانی که به قبولی نیست، فقط خدا میدونه 

آزمون اش هم اگه اشتباه نکنم فراگیر باشه (دقیق مطمئن نیستم) 

خودم رو هم اجازه کار بهم نمیده مگر آزمون استخدامی شرکت کنم وکار اداری باشه و لاغیر  ( که بعید میدونم آزمون بدم و قبول بشم بتونم برم سر کار چون شرایط استخدامی ها سخته) 

چی بگم مگه قبلش نمیدونستی کار نداره؟کاش پولتونو ندید واسه خرید ماشین که هم بلوکه بشه ارزشش بیاد پایی ...

قبلش میدونستم کار نداره و تازه دانشگاهش تموم شده بود و سربازی هم نرفته بود، اما خب، پسر خوبی بود از همه لحاظ و بهش جواب مثبت دادیم، اما خب واقعا این سه سال بی در آمدی و بیکار بودنش اشکم رو در آورده و حسرت همه چی به دلم مونده، میدونستم کار نداره اما نمیدونستم ممکنه سه سال بی درآمد بمونه انتظار این همه وقت رو نداشتم 

خودم رو هم اجازه سر کار رفتن نمیده مگه اینکه استخدامی باشه. 

چی بگم مگه قبلش نمیدونستی کار نداره؟کاش پولتونو ندید واسه خرید ماشین که هم بلوکه بشه ارزشش بیاد پایی ...

تفریحات کم خرج هم نمیتونیم بریم ( همون تفریحات کم خرج اش هم واسه ما تو این بی در آمدی و بیکاریش پر خرج حساب میشه 😔) 

اهل پیاده روی و قدم زدن و بیرون رفتن این مدلی هم نیست، تو این 4 ماه همش خونه بودم (به جز چهارسری که تا سر خیابون خودم تنها رفتم و برگشتم خونه همین) 

منم مث توامچن ماهه حسرت همچی ب دلم موندهدلم خیلی ازین دنیا گرفته

منم حسرت همه چیز به دلم مونده خیلی خیلی زیاد 

خدا کمکمون کنه، خداروشکر این نی نی سایت هست همدم تنهاییم همین نی نی سایت شده. 

والا شوهر من کارمنده باوجود اینکه مثلا سرکار میره با یه بچه و مستاجری نمیتونیم برسونیماوضاع وحشتناک ...

اجازه سرکار رفتن رو بهم نمیده فقط اگه استخدامی باشه اجازه میده 

خودش هم میگه اگه برم جایی سرکار تمرکز ندارم و نمیتونم درس بخونم و من فقط میتونم یک کار رو انجام بدم همزمان نمیتونم دو تا کار رو انجام بدم( هم سرکار برم هم درس بخونم فقط یکیش رو میتونم انجام بدم) پس صبر کن تا جایی استخدام بشم.