2777
2789
عنوان

از وقتی اینجا اومدم افسردگی گرفتم

550 بازدید | 59 پست

اینجا من چند تا دانشجو میشناسم که تو تاپیکاشون بودم و آشنا شدم

یکیشون دانشجو معلمه که هر سری عکس میذاره یه بار گوشی یه بار النگو یه بار مدل کیف و شال و خواستگار های زیادی داره که به گفته خودش دنا و خونه ۱۰۰ متری دارن

تازه میگه سمپادی بوده و تراز ۹۵۰۰ انسانی 

یکیم دانشجو حقوق فردوسي معدل ۱۹ و همه کارم میکنه مثل لیزر و رانندگی و مشاوره‌ 

یکیم که رتبه ۹ کنکور انسانی بوده و الان استاد دانشگاه دولتی و بماند که چقدر دانشگاه منو تحقیر کرد

واقعا اینجا اومدن بدترین گناه من بود!

منی که با عشق و علاقه درسم رو میخوندم اینا رو دیدم زده شدم از درس از دانشگاه و ...

میگم یعنی میتونم با اینا رقابت کنم؟😔

انگار فقط این وسط من بودم که چوب خدا رو خوردم 

هعی خدا

نابودم کردن 

بهم انگیزه بدید که منم‌میتونم 🙃

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه خودت در چ وضعیتی هستی ؟

هعی

دانشگاه پیام نور میرم رشتم حقوق

ولی واقعا انگیزه دارم و درسم می‌خونم صرفا آبکی درس نمیخونم

تلاشمم میکنم اما معدلم کمه 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

خودتون دانشجویید؟

بله 

چقد بی اعتماد به نفسی مگه تو چی ازشون کم داری تو ممکنه ازشون خیلی باهوش تر و با استعداد تر باشی😐

بعضی ادما هم تو دقیقه نود به جای خفن میرسن تو جز همونا باش

جمع کن خودتو لطفا

چقد بی اعتماد به نفسی مگه تو چی ازشون کم داری تو ممکنه ازشون خیلی باهوش تر و با استعداد تر باشی😐بعض ...

اصلا داره زندگی واقعیشو با چیزی مقایسه میکنه که شاید توهم و تخیل اون کاربرا باشه

چقد بی اعتماد به نفسی مگه تو چی ازشون کم داری تو ممکنه ازشون خیلی باهوش تر و با استعداد تر باشی😐بعض ...

باور کن از بهمن اینجام

قبلش دانشگاهمو دوست داشتم گفتم خدایا به همینی که دادی راضیم شکر

اما نمیدونم چم شده

اصلا داره زندگی واقعیشو با چیزی مقایسه میکنه که شاید توهم و تخیل اون کاربرا باشه

خدا کنه که اینجوری باشه و تخیل