2777
2789
عنوان

از وقتی اینجا اومدم افسردگی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 59 پست
متاسفانه همینطورهمدام‌خودمو مقایسه میکنمدست خودم نیست تاثیر فضای مجازی

خب بذار اینطوری بت بگم که تو هر چی بری جلوتر، آدمهای به شدت خفن‌تری نسبت به اینایی که گفتی میبینی. آدمایی که از نظر تحصیلی نخبه‌ن. پولدارن، خاستگاراشون خیلی بهتر. زیباییشون خیره کننده. و اگه یاد نگیری این اخلاقتو کنترل کنی خودتو نابود میکنی

معدل چنده مگه؟

۱۶ 

البته سال اولم بود

رشتم سخت و شرایط بد خانوادگی داشتم 

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن از بهمن اینجامقبلش دانشگاهمو دوست داشتم گفتم خدایا به همینی که دادی راضیم شکراما نمیدونم چم ...

اولا اینکه تو این سایت همه میخوان پز نداشته هاشونو بدن تا عقده های نداشتناشونو خالی کنن اصلا معلوم نیست اون شخصی که پز میده واقعا همچین چیزی باشه، ممکنه اون از تو خیلی پایین تر باشه ولی بخواد خودشو تو این سایت ببره بالا چون عقده ایه

اصلا به فرض که واقعیت باشه، تو خودت اشرف مخلوقاتی خیلی توانایی داری الان رشته ایو میخونی که خیلیا ارزوشونو دارن و براش تلاش میکنن و مطمئن باش خیلیا الان به جایگاه تو حسادت میکنن تو فقط خبر نداری!!!! بخدا تو از توانایی هات استفاده کنی از استعدادت استفاده کنی از همه اونا میزنی جلو!

یکم اعتماد بنفس داشته باش

باور کن از بهمن اینجامقبلش دانشگاهمو دوست داشتم گفتم خدایا به همینی که دادی راضیم شکراما نمیدونم چم ...

شما رو یادمه 

خیلی باعشق و علاقه از رشته تون حرف می زدید ....ای بابا 

دوست منم حقوق پیام نور خونده بود الان داره دوره ی کارآموزی وکالتش رو میگذرونه و کم کم باید دفتر بزنه 

تلاش آدم هیچ وقت بی نتیجه نمی مونه اینو مطمئن باش 

منم دانشجوی پیام نور بودم ولی آزمون وکالت قبول شدم اصلا ربطی به دانشگاه نداره

جدی میگید

خدا رو شکر شما رو پیدا کردم

کانون یا مرکز هستید؟

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

شما رو یادمه خیلی باعشق و علاقه از رشته تون حرف می زدید ....ای بابا دوست منم حقوق پیام نور خونده بود ...

عشق و علاقه ام پا برجاست

وکیلا که میبینم کیف میکنم

میگم خدایا منو وکیل کن قول میدم جبران کنم

اما ناامیدم میکنن

معدلت خوبه کی بهت گفته پایین؟

وقتی میبینم یکی ۱۹ شده من ۱۶ 

عزیزم من یه رشته خیلی خیلی خوب و سخت میخونم تو ی دانشگاه عالی اما معدلم خیلیی کمه ولی هیچ وقت خودمو با همکلاسیام مقایسه نکردم چون اونا از مسیر من نیومدن و مقصدمونم یکی نیست من تو شرایطی عجیب و رنج زیاد تونستم و ادامه میدم وقتی نا امید میشم ب خودم میگم این بچه ها اگه نصف مشکلات تو رو داشتن حتی نمیتونستن درجا بزنن چه برسه این که قدم بردارن، اولین کاری ک میکنی اینه ذهنتو حوری بار میاری ک مقایسه نکنه تو داری تو مسیر خودت قدم برمیداری

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
نمونه دولتی دارهسمپاد توب شهرهایی که من میدونم ارتباط دارم ندارجدیدا هم رشته هوش مصنوعی یه همچین چیز ...

من تو یه شهر کوچیک سمپاد بودم

سال ما فقط ورودی تجربی داشت

سال پیشش ریاضی و تجربی

انسانی هم داشتیم از ورودی های بالاتر

عشق و علاقه ام پا برجاستوکیلا که میبینم کیف میکنممیگم خدایا منو وکیل کن قول میدم جبران کنماما ناامید ...

اگر بخوای به حرف دیگران توجه کنی فقط خودت آسیب می بینی .همین طور با عشق پیش برو .حتما موفق میشی 

بحث کانون و مرکز به دانشجو ها هم رسیده 😆ولی کنید اینارو درست تونو بخونید هیچ فرقی ندارن

😅 شرمنده

یکی اینجا بود بین اینا تفرقه می انداخت

و گرنه برام فرقی نداره فقط بهش برسم