2777
2789
عنوان

باردارم و رفتار مادرشوهرم با من

186 بازدید | 13 پست

طبقه بالاشونم خوابیده بودم‌دیدم‌داد میزنه سمیرااااا سمیراااا فک کردم چی شده واقعا ترسیدم تا بلند شم‌ دیدم ایفونشون رو یکی از همسایه ها که الزایمر داره میزنه خودشم حموم بود نمیتونست باز کنه منم از حرصم‌باز نکردم چون خرابم‌بود باید پله میرفتم پایین ضربان قلبم جوری رفته بود بالا از ترس که نگو 

دید من جواب نمیدم اون‌یکی پسرشو صدا زد اونم ترسید زود رفت پایین درو باز کرد مادرشوهرم گف بهش که تو برو یالا با من کار داره 

مشتاق شدم که ببینم چیکارش داره دیدم پول داد به مادرشوهرم اینم خیلی تشکر کردو فلان ....😐😐😐😐داره پولای بدبخت رو‌میگیره پس انداز میکنه واسه خودش چند وقتیه میبینم ست سرویس خوری اینا میگیره نمیخوام تهمت بزنم که با پول اون گرفته یا نه ولی با چشای خودم‌دیدم که از اون زنه‌پول گرف 😐😐😐زنه هم گف ببین برات پول آوردم اینم گف لطف کردی و فلان 

به شوهرم بگم به نظرتون بگم به خاطر چندر غاز اون زنه منو دیوونه کرده امروز 

میخوام‌عفریته بازی در بیارم از این خونه بریم چون واقعا تحملم تموم شده خسته شدم‌دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی از اون زنه که الزایمر داره پول میگیره گنا داره که

اآره قبلا دیده بودم سیب زمینی یا گونه میگرف میداد به مادرشدهرم شوهرمم گفت بهش که این کارو نکن گف ول کن بابا غذا اینا میپزم بهش میدم میترسم همسایه ها بعهمن‌آبروی هممون‌بره

اآره قبلا دیده بودم سیب زمینی یا گونه میگرف میداد به مادرشدهرم شوهرمم گفت بهش که این کارو نکن گف ول ...

حق الناسه نکنه این کارو تو یه کاری بکن نزار این کارو بکنه گناه داره زنه بخدا دلم براش کباب شد

اگه این دنیا عدالت داشت  مردهم بکارت داشت