2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا همه بیاین و نظر بدین😱❗❗❗😭

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 42 پست
بده کسی که اعتقاد داره بگیره

چرا بهش میگی بره دعا بگیره از برعکس عمل کنه چی یا بلای سر خاهرش بیاد چی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که ربط داره عزیزم فردا پس فردا کل فامیل میان به ما می خندن یا فکر می کنن خواهر من مشکلی داشت ...

مگه اصلا به اجازه شما 

حرف فامیل 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

مگه اصلا به اجازه شما حرف فامیل

اره هست مثلا من نزاشتن با کسی ک دوسش دارم ازدواج کنم فقط بخاطر حرف فامیل مردم 

بخاطر ابرو 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

عععععع چقد چندش شاید خاهرت باحاش تو رابطه نباشع فک کن ی روزی هر دو سر رژ دعوا کنن

وای دقیقا حالا میکاپ اش انقدرا ضایع نیست ولی من خیلی بدم امد حالم  بهم خورد😑😷🤮

بخاطر هر مناسبتی  ب خواهرم کادو میده و مطمئنم  اینا نقشه شوم اون مارمولک  کثیفه  خواهرم  رو بیچاره کنه هر کاری از دست ام بر بیاد می کنم تا خواهرم  باهاش  کات کنه

از یه جای مطمئن باید بگیره دیگه

ربطی نداره گاعی بد عمل میکنه کسای میشناسم ک دعا برای خوب شدنش گرفتن ک اخلاقش خوب بشه  بخاطر اینک براش دعا گرفتن دیونه شده طرف 

وای دقیقا حالا میکاپ اش انقدرا ضایع نیست ولی من خیلی بدم امد حالم بهم خورد😑😷🤮بخاطر هر مناسبتی ب ...

کار خوبی میکنی ولی دعا گرفتن برات توصیه نمیکنم چون خیلی بده

مثلا میتونی با دوستای خاهرت حرف بزنی ک منصرفش کنن حرف دوست تاثیر گذار 

کار خوبی میکنی ولی دعا گرفتن برات توصیه نمیکنم چون خیلی بدهمثلا میتونی با دوستای خاهرت حرف بزنی ک من ...

این کار رو کردم اثری نداشت باید پسره رو یه جورایی بترسونم 

معلومه که هست یک عمر قراره رفت و امد کنیم خواهر من برای اون پسر حیف هست هرکاری بتونم می کنم این پس ...

خواهر شما ۲۸ سالشه اون خودش میتونه برای زندگی تصمیم بگیره شما ناراحتی ارتباط قطع کن لزومی نداره دخالت کنی 

زندگی درد قشنگیست که جریان داد ...

به نظرم بهترین کار رو کردن هر عشقی منطقی نباشه به درد نمیخوره

منطقی 

چون ما فقط شهرمون باهم فرق داشت خانوادم اونو نمیشناخت

خواهر شما ۲۸ سالشه اون خودش میتونه برای زندگی تصمیم بگیره شما ناراحتی ارتباط قطع کن لزومی نداره دخال ...

امیدوارم  ی تر*نس بیاد تو زندگی بچه هات بفهمی چقدر سخته