2777
2789
عنوان

این دختره بنظرتون مشکل نداره

169 بازدید | 15 پست

یه دختریو میشناسم یه پسره بدرد نخور زشت که اصلا حال ادم بهم میخوره ازش تو دانشگاه کارگر تاسیسات به دختره فقط نیگاه کرده و سلام کرده حالا دختره بعد دو سال که فقط نیگاه بودده و سلام عاشق این پسره  به ددردد نخور شدده

اخه ادم با نگاه و سلام عاشق میشه ؟؟؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی ندارهگاهی اصلا سلامم بین دو نفر اتفاق نمیوفته ولی عاشق میشن

این عشق نیست مگه میشه اخه یه حرفایی میزنیا این هیجانه برا دختر و برا پسرام که میدونی چیه عشق حداقل به یه سال ارتباط نیاز داره 

دختره زشت یا قشنگ😂

چطوری😍😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

این عشق نیست مگه میشه اخه یه حرفایی میزنیا این هیجانه برا دختر و برا پسرام که میدونی چیه عشق حداقل ب ...

😐داداش دیگه اکثرا ب عشق تو نگاه اول اعتقاد دارن

برای همون ارتباط هم اول باید ی نگاهی باشه یه سلامی باشه تا عشقی شکل بگیره و ارتباط داشته باشن

من خودم رابطم همینطوری با نگاه شروع شد و چهار ساله عاشقانه همو دوس داریم

😐داداش دیگه اکثرا ب عشق تو نگاه اول اعتقاد دارنبرای همون ارتباط هم اول باید ی نگاهی باشه یه سلامی ب ...

حالا اگه اون رابطه به سرانجام رسید بعد بیا اینجا به همه بگو این عشق نیست این اخرش ببین کجا تموم میشه همینجا بهت گفتم    قسم میخورم ببین بیا نتیجش بهم بگو

نه خودش میگه پسره زشته من اصن ندیدم حرف خودشا زدم

لابد اگه گفته پسفردا اگه دوستیشون ادامه دار شد صد بار دوستت تو سر پسر میزنه زشت بودنشو . بهش بگو الان جدا شو تا بیشتر وابستگی نشده

حالا اگه اون رابطه به سرانجام رسید بعد بیا اینجا به همه بگو این عشق نیست این اخرش ببین کجا تموم میشه ...

چی میگی بابا🤣🤣🤣 

اصلا من هیچی . داییم و زن داییم چند سال همینطوری اشنا شدن عاشق شدن الان ازدواج کردن خوش بخت ترینن

اکثر دوستام ک ازدواج کردن دقییییقا همینشکلی رابطه داشتن و الانم چندین ساله کنار همن ‌. 

انگار از پشت کوه اومدیا . اکثرا روابط همینطوری شروع میشه خیلیم تهش خوشبختن . دیگ خوب و بد هم داره برای بعضیام تهش اوکی نمیشه ولی اکثرا ک ما دیدیم خیلیم خوب بودن