2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا همه بیاین و نظر بدین😱❗❗❗😭

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 42 پست
این کار رو کردم اثری نداشت باید پسره رو یه جورایی بترسونم

فک نکنم از دختر ۱۹سالع رلش بترسه باید ی فکر دیگی بکنی 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا میتونه بابات یا داداشت بزرگترت  باحاش دعوا کنه یا حرف بزنه میترسه 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

یا با خانواده خودش حرف بزن بگو پسرتون ننگ بزرگیه ی آبروریزی بزرگه برای خانوادع ما از ما دورش کنید بگو شما ابرو ندارید ما ابرو داریم این ننگ بزرگ رو از ما خاهرم دور کنید 

خلاصه ی حرفای بزن ک از خاهرت هم بدشون بیاد اونا شاید بتونن پسرشون از خاعرت دور کنن 

مثلا میتونه بابات یا داداشت بزرگترت باحاش دعوا کنه یا حرف بزنه میترسه

وای اره چ فکر خوبی ولی خواهرم گفته ب بابا و داداشم چیزی نگم چون اونا بیش از حد غیرتی ان  فقط من  و مامانم  و می دونیم  و می ترسم خواهرم از من دلش بشکنه 

به نظرت به پسر عموم بگم بره گوش مالیش بده  خواستگار خواهرمم هست بهتره نه؟

ای بابا اینا ک منطقی نبوده واقعا چرا اینکارو کردن

هوف با یادش گریم گرفت 😔

وای اره چ فکر خوبی ولی خواهرم گفته ب بابا و داداشم چیزی نگم چون اونا بیش از حد غیرتی ان فقط من و م ...

اگ نسبت ب خاهرت بد بین بشه چی برادرت بهتره ب بابات چیزی نگو ب داداشت هم بگو چیزی ب بابات نگه دل خاهرت بشکنه بهتر از اینه ک ی عمر بد بخت بشه 

شاید پسر عموت بشه دومادتون اون نفهمه بنظرم بهتره بعدش رل خاهرت از داداشت بیشتر حساب میبره تا از پسر عموت 

یا با خانواده خودش حرف بزن بگو پسرتون ننگ بزرگیه ی آبروریزی بزرگه برای خانوادع ما از ما دورش کنید بگ ...

ببین خیلی آدم نچسب و حال بهم زنی هست اون روز خواهرم ی مریضی ساده سرما خورده بود برده بودش بی اجازه بیرون دکتر و براش خرید کرده بود این مشخص از این جلفا هست که هرز می پره  و کار بلد مخ زنی و از صبح تا شب هم وقتی خواهرم خونه است بهش زنگ می زنه 

و خواهرم فک می کنه پسر خوبیه اما به نظر من این پسر یک ننگ بزرگ هست که میخواد با محبت کردن به خواهرم خودش رو به خواهر من بچسبونه 

به قول شما یه ننگ و بی ابرویی هست این پسر باید شماره خانوادش یه جور پیدا  کنم این کار رو انجام بدم  بهترین فکر بود ازت ممنونم  عزیزم

شاید پسر عموت بشه دومادتون اون نفهمه بنظرم بهتره بعدش رل خاهرت از داداشت بیشتر حساب میبره تا از پسر ...

آره آفرین اینم حرفیه  به داداشمم بگم خوبه خفت اش کنه