2777
2789

از پدری که خسیسه شکاکه هیزه بددهنه بیشعوره بی پوله خسته شدم از توهم هاش از محدود کردناش خستم

از مادری که ساکته غرغروئه ترسوئه بی مسئولیته خستم خسته شدم شمارو به خدا قسم اگه خوب نیستین بچه دار نشین نشینننن

چند سالته ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

از اینکه یهو شروع میکنه فحش دادن 

یهو میاد خونه میگه یکی رو آوردین خونه یجا رفته بودین 

به مامانم میگه با یکی رابطه داشتی 

از اینکه ۴ ساله درس نخوندم و الان افتادم تو یه عالمه درس و باید تنهایی بخونم

از اینکه زندم خستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۷

هووف .چرا جدا نمیشن از هم؛ بهونشون تویی ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هووف .چرا جدا نمیشن از هم؛ بهونشون تویی ؟

آره منو داداشم

و مامانم اصلا نمیتونه بدون بابام بمونه خودشو میکشه اگه از بابام جدا شه گرچه بابامم همینه الان یدفعه عصبانی میشه میزنه فحش میده دل میشکونه ۱۰ دقیقه بعد معذرت خواهی فردا صبح باز همون آش همون کاسه

یعنی میخام بگم نمیتونن از هم جدا بشن ولی باهم به هیچ وجه سازگار نیستن

آره منو داداشمو مامانم اصلا نمیتونه بدون بابام بمونه خودشو میکشه اگه از بابام جدا شه گرچه بابامم همی ...

هوووففف ...اگر بتونی هر دو رو مجاب کنی برن پیش مشاوره خیلی خوب میشه ..