2777
2789

گاهی حس میکنم پشت سرم حرف میزنن با اینکه من همیشه صاف و صادق بودم و صدمو براشون گذاشتم ولی حس میکنم اونا اونطوری نبودن 

کلا حس بدی دارم نمیدونم چطوریه اصلا این روابط پیچیدس

hope is dangerous thing for a woman like me to have 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو اکیپ اینجوریه

مخصوصا اگه اکیپ دانشگاه باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تو الانم هستی تو لون اکیپ؟ بنظرت بی فایده اینجور اکیپا

من اصلا واردشون نشدم

واقعا بی فایدس، من هر چی دیدم تهش پاشیده شد از هم و شدن بدترین دشمنای همدیگه

یکی دو تا دوست خوب داشته باش، همونا برات می مونن

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من اصلا واردشون نشدمواقعا بی فایدس، من هر چی دیدم تهش پاشیده شد از هم و شدن بدترین دشمنای همدیگهیکی ...

هووف خیلی دوسشون داشتم ولی انگار فایده نداره 

من هرچقدر اوکی ام باهاشون اونا مثل من نیستن‌ 

نمیدونم واقعا اذیتم میکنه🥲

الانم هستی؟ بنظرت بی فایدست

پشت سر من نمیگن ولی خب پشت سرگویی هایی میدونم که وجود داره اما خیلی جدی نیست بازم روابط دوستانه برقراره

اگه حس میکنی واقعی نیستن توی اکیپشون نمون چون روی کره زمین هشت میلیارد ادم هست پنج تاش به تو نمیرسه؟

پشت سر من نمیگن ولی خب پشت سرگویی هایی میدونم که وجود داره اما خیلی جدی نیست بازم روابط دوستانه برقر ...

اخه نمیدونم من حساسم یا واقعا اینطوریه