2777
2789
عنوان

بازم میگن زن باباها بدهستن

781 بازدید | 61 پست

ده سال از جوونی پاش گذاشتم.

توی تمام لحظات زندگی ک باید مادرش کنارش میبود مادرانه کنارش بودم.اما متأسفانه اینطور بچه ها نمک نشناس هستن.حامله بود کل روزا ش بامن می گذشت تلفنی حرف میزد بااینکه بدترین کارا رو کرد بامن من حامله بودم.

الان دوسه روزه من مریضم تپش قلب دارم دکتر رفتم زنک نزدم امروز بهش گفتم چرا چند روزه خبری نیست ازت میگه آخرین بار من زنک زدم بهت باید تو زنگ میزدی قلبم شکسته ازش.

گفتم منو اگه مامان صدام میکنی نباید منتظر زنگ من باشی.چون من به مامانم نوبتی زنگ نمیزنم.

دوسش داشتم و دارم اما دلم شکسته ازش همیشه دلم رو میشکنه با حرفاش

چرا حس میکنم طلبکاری ازش؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعیت همینه

نه زن بابا خوب میشه

نه بچه یه نفر دیگه خوب میشه

مادر و دختر هیچ وقت از هم توقع ندارن و طلبکار نمیشن

یا اگه بشن زودگذره براشون

اما دوتا غریبه نه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

طلبکارم چون ده سال از جوونی مو پاش گذاشتم باباش حتی میگفت مدرسه نمیخواد بره من فرستادمش با گریه و زا ...

کسی ازت خواسته بود؟

خودت خواستی

خودت با مرد بچه دار ازدواج کردی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
طلبکارم چون ده سال از جوونی مو پاش گذاشتم باباش حتی میگفت مدرسه نمیخواد بره من فرستادمش با گریه و زا ...

خب اشتباه از خودت بوده نباید میکردی منم اشتباه شما رو کردم ولی بعدش بیخیال شدم شما هم بیخیال شو 

عزیزم والا این مسایل گاهی بین مادرو دختر واقعی هم پیش میاد ب دل نگیر مثل این همه سال که مهرت رو بهش دادی منم گاهی مریض میشم ولی دخترم همچنان به فکر تفریخ با دوستاش هست و کمکی به من نداره منم خیلی دلم میگیره  ازش ولی یک ساعت بعد دعا برای عاقبت بخیر اش میکنم میگم  جوان هست منم  اونقدر ها بد حال نیستم که خیلی نگرانم بشه