2777
2789
عنوان

با جادو و جنبل میشه مانع دنیا اومدن بچه شد یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 24 پست
پس خدا چیکارس مگه نگفته قدرت دست منه فقط

میگن تو اینجور دعاها خداروقسم میدن به چیزهاییکه نمیتونه اجابت نکنه. ولی درواقع بعدش عقوبت داره...کسی که میره سراغ دعانویس، یعنی به قدرت و حکمت خدا ایمان نداره. و قهر خدا دامنش و میگیره...دقت کرده باشی خود دعانویسها از همه بدبخترن. از بس که انواع و اقسام اجنه وارد زندگیاشون میشه

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شدنش میشه ولی قدرت دست خداست همون بالاسری نخواد هیچی نمیشه از این چیزا میترسی یه حرز امام جواد بنداز ...

پس تا خدا اجازه نده هیچی نمیشه حتی اگه صدتا طلسم کنن اثرم کرده باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا تو نخواهی برگی نمیوفته از درخت🌱خدایا شکرت بخاطر وجود دخترم💘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تا خدا اجازه نده هیچی نمیشه حتی اگه صدتا طلسم کنن اثرم کرده باشه

بله البته اگر بنده هم به خدا ایمان داشته باشه و خودشو بسپاره دست خدا چون هست تو قرآن کسایی که از یاد خدا غافل بشن خدا همزاد هایی از شیطان بر اون ها مسلط میکنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بله البته اگر بنده هم به خدا ایمان داشته باشه و خودشو بسپاره دست خدا چون هست تو قرآن کسایی که از یاد ...

ن من سپردم ب خدا خودشم گف تا من نخام اونا هیچ غلطی نمیتونن بکنن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله البته اگر بنده هم به خدا ایمان داشته باشه و خودشو بسپاره دست خدا چون هست تو قرآن کسایی که از یاد ...

گفت که هیچ نیرویی بالاتر از من نیس من اگه بخام ب چیزی برسونمت میرسونمت کسیم نمیتونه مانعم بشه حتی خود شیطان هم بیاد نمیتونه کاری کنه چون خدا نمیزاره 🥲 تازه چن بارم گفت ک عزت و ذلت تو دست منه بعد تو میترسی بقیه زمینت بزنن؟؟؟ چن بار ترسیدم و نا امید شدم گف بنده من تو در حفاظت کامل ما قرار داری اینا همه نشونس تا اون نخواد هیچ احدی نمیتونه کاری کنه صدتا جادو هم بگیرن تا خدا مهر تاییدش نزنه هیچی نمیشه هزارتا جنم تو بدنم برن خدا نمیزاره برا بچم اتفاقی بیوفته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفت که هیچ نیرویی بالاتر از من نیس من اگه بخام ب چیزی برسونمت میرسونمت کسیم نمیتونه مانعم بشه حتی خو ...

دقیقا همینه ما ادما فرشته نگهبان داریم که مراقبمونه تا خودمون پیش این دعا نویس هاو اینا نریم و اذن ندیم و کارای اینجوری نکنیم اون مراقبت میکنه ولیکسی که خودش بره دنبال این کارا و اصطلاحا از اجنه و شیاطین کمک بخواد خدا دیگه کمکش نمیکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
دقیقا همینه ما ادما فرشته نگهبان داریم که مراقبمونه تا خودمون پیش این دعا نویس هاو اینا نریم و اذن ن ...

بچه منم فرشته نگهبان داره درسته؟؟ نمیزاره ب بچم آسیب برسونن؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بله فرشته نگهبان همه دارن 

اگر بچت به دنیا اومد طبق روایات 7 روزگی یه گوسفند براش عقیقه کنی از کلی بلا ها مخصوصا اسیب های ماورایی بچه حفاظت میشه خیلی راجع به عقیقه روایت هست حتی میگن اگر بچگی براتون نکردن هر وقت تونستید بکنید من خودم برای پسرم 7 روزگی دادم انجام دادن مسجد جمکران 

اگر بچت به دنیا اومد طبق روایات 7 روزگی یه گوسفند براش عقیقه کنی از کلی بلا ها مخصوصا اسیب های ماورا ...

بله میخام انجام می دم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40