2777
2789

۸سالشه باهاش زندگی میکنم دوتا بچه داریم کلی دعوا داریم تا الان نذاشتم کسی چیزی بفهمه..دیروز بحث کردیم وسط بحث زنگ زدم مامانم شوهرم دادو بیداد کرد بیاین ببرینش خستم کرد یهو میبینی میکشمش ..شوهرم الان رفته سرکار..مامانم اولا اینکه خودشون حامی نیستن..تا الان دوتا بچه بزرگ کردم یک دقیقه کمکم نکردن.دو روز رفتم خونشون مامانم اینقد اخمو تخم کرد برداشتم اومدم خونم..حالا امروز مامانم زنگ زده هرچی فوش بود ب شوهرم داد..اینم بگم خصوصیات خوبم زیاد داره شوهرم هیچی حداقل میدونم برا بچه هاش کم نمیذاره جونشو براشون میده..مامانم هی میگفت خسیس بی خونواده گدا گشنه ی عوضی ..بچه هاش از گشنگی مردن..من شوهرم خونه ماشین داریم ی خونه هم خرید زد ب اسم من..فقط و فقط مشکلش اینه زود عصبی میشه ..میدونم تقصیر من بود زنگ زدم مامانم بخدا اولین بار بود گفتم..الان مامانم هی زنگ میزنه منو علیه شوهرم پر میکنه..از شوهرامون خوشش نمیاد مامانم انگار فقط منتظر ی آتو بود واقعا نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفعه مامانت زنگ زد بگو مامان جان من عصبی و ناراحت بودم اشتباه کردم زنگ زدم

دلم فقط هم‌صحبتی و درد دل میخواست

شما برای اینکه منو آروم کنی داری جوشی تر می‌کنی

همه را با خنده و شوخی بگو که باز نیفتن روی اون دنده

اصلا کلا دیگه جواب مادرتو نده با شوهرتم دیگه دعوا نکن بزار همه چیز آروم شه اگر هم مادرت چیزی پرسید بگو تو هر خونه دعوا میشه خونه منم شد و تموم شد کشش نده نزار کسی مداخله کنه و تموم شه بره

الانم مامانت بخاطر تو عصبانی نشده حس کرده به خودش توهین شده 

من بودم هیچکاری نمیکردم زنگم نمیزدم و جواب نمیدادم تا یه مدت که حال و هواش بخوابه تو گوشی شوهرتم بلاکش کن یه مدت(اگه چک نمیکنه این چیزازو البته) به خودت زنگ زد بگو سرکاره همش گوشیشو چک نمیکنه 

مامان منم همینه به خدا بابام هزار و یک اخلاق بد داره ولی مثلا شوهرم پیشش سرم یه داد بزنه پنج دقیقه بعد بیاد معذرت خواهی پیش مامانم بگه غلط کردم بازم مامانم ول نمیکنه تا یه سال میگه محمد و خانوادش بی فرهنگ و بی شعورن الن بلن حالا به خدا بگم خودشون کارایی میکنن درحقم که می‌دونم اگه زندگیم به بن بست برسه به ثانیه تو خونشون جایی ندارم همیشه قطع رابطن واقعا خونه شوهرم برام بهشته 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

ایندفعه مامانت زنگ زد بگو مامان جان من عصبی و ناراحت بودم اشتباه کردم زنگ زدمدلم فقط هم‌صحبتی و درد ...

گفتم بابا اون بدبخت اینقدم بد نیس مگه تا حالا بهتون بی احترامی کرد گفت بی احترامی ندید ک بی احترامی کنه گفتم خب بدی تا حالا ب شما نکرد..اخه خسیس نیس بخدا کلی برا بچه هاش خرج میکنه میگفت یعنی نمیخواد برا بچع خودشم خرج کنه گفت بیا ببین فلا دختر چ مانتویی میپوشه چقد طلا داره..گفتم خب ماهم قسط زیاد داریم خونه خرید برام داره قسط میده..خیلی منو پر کرد

خب حالا تو دیگه نزن ب مادرت و نزار با شوهرت روبرو شن

شوهرت خوبه زندگیتو خراب نکن

من شاغلم شوهرم خیلییی عصبیه و از طرفی خیلی برا من حساس و خسیسه برا بچش کم نمیزاره ولی اگه بیاد خونه ب نامم کنه فک میکنم فرشته هس چجوری شد خونه ب نامت زده چه شوهرای خوبی دارین شوهر سر مسائل مالی اگه دو تا لوبیا بیوفته سطل آشغال کتکم میزنه

خب الان تو هم خوبی شوهرت و به مادرت بگو و بهش بگو تقصیر من بود که این اتفاق افتاد و من عصبیش کردم 

ولی حواست و جمع کن دیگه آتو دست مادرت ندی 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

از زندگیتو شوهرت دفاع کن . اشتباه منو نکن . آخرش همون شوهرت میمونه برات . با دوتا بچه مامانت خیلی تحملت کنه ی هفتس  . من که بچه نداشتم کاری باهام میکرد روزی صد بار میگفتم غلط کردم که برگشتم