اصلا کلا دیگه جواب مادرتو نده با شوهرتم دیگه دعوا نکن بزار همه چیز آروم شه اگر هم مادرت چیزی پرسید ب ...
گفتم بهش بابا همه ی زنو شوهرا دعوا میکنن ..شوهرم عصبیه زودم اروم میشه..حتی دیروزم شوهرم همش تو فکر بود میگفت نباید میذاشتی بفهمن..کلا عصبیه شوهرم ک خصوصیت بشدت بدشه..دوباره مامانم میگفت ن مگه فک کرد تو بی خونواده ای تو بی کسی علط کرد گوه خورد..اصلا خصوصیاتی ک ب شوهرم نمیخوره بهش چسبوند..دوماهه شوهرم صدمیلیون پول قرض داده بابام روش نمیشه بهش بگه
مقصرصد درصد خودتی برداشتی وسط دعوا زنگ زدی به مامانت که چی بشه من اصلا نه تقصیری در شوهرت میبینم نه مادرت تو در دعوا اونا رو وصل کردی به هم حالا توقع نداشته باش هیچ عکس العملی نداشته باشند مامانت هم یه مدت میگه خسته میشه خودش ولی شما دیگه عبرت میشه برات
پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بقران سه سال پیش بخاطر بازی خونه ی هفته رفتم خونشون اونموقع ی بچه داشتم بقران از ترس مامانم روم نمیش ...
اره میفهمم چی میگی منم اومدم قهر ولی مادرشوهرم نذاشت شوهرم بیاد دنبالم انقد طول کشید تا الکی الکی طلاق گرفتم . چنان روزگاری بهم داد که هرروز آرزوی مرگ میکردم . دلم میخواست برم به دست و پای شوهرم بیوفتم . پشت شوهرت باش نذار حرمتاتون شکسته بشه