2777
2789
عنوان

هفته سی ام بارداریم درد دارم

63 بازدید | 12 پست

وسط دو تا پام اون کشاله بالایی رانم خیلی درد میکنه موقع راه رفتن یا بلند شدن و نشستن احساس میکنم خیلی بچه پایینه رفتم دکتر معاینه که کرد گفت ورم داره بدنت نمدونم از چیه اما ببخشید بدنم انگار زده بیرون و گاهی حس میکنم یه چیزی توشه بارداری دوممه سر اولی اینجوری نبودم منع رابطه نیستم اما اصلا نمیتونم فک کنم به رابطه چون حس میکنم کلا بسته شده یا یه چیزی داخله دکتر بهم نگفت این ورم برا چیه فقط گفت از دسشویی فرنگی استفاده کن و مایعات بخور کسی تجربه داشته 

طبیعیه گلم‌ حالا بیشترم میشه من روزای اخر بزور میرفتم دستشویی تازه اضافه وزنم نداشتم کلا ۴ کیلو اصافه کرده بودم بااینکه بچم تپل بود ولی این چیزایی ک گفتی کاملا طبیعیه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
طبیعیه گلم‌ حالا بیشترم میشه من روزای اخر بزور میرفتم دستشویی تازه اضافه وزنم نداشتم کلا ۴ کیلو اصاف ...

ممنون عزیزم ولی این ورم فک نکنم طبیعی باشه من که تا الان ده کیلو اضافه کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ولی این ورم فک نکنم طبیعی باشه من که تا الان ده کیلو اضافه کردم

من ۴ کیلو اضافه کردم داشتم میمردم روزای اخر حالا شما ک ده کیلو اضافه کردید دیگه واقعااا طبیعیه😂

من ۴ کیلو اضافه کردم داشتم میمردم روزای اخر حالا شما ک ده کیلو اضافه کردید دیگه واقعااا طبیعیه😂

من خداروشکر ویار بد نداشتم از چیز زیادی بدم نمی اومد و فقط ضعف داشتم از همون اول و تند تند میخورم و همین وزنم زیاد برد بالا

من خداروشکر ویار بد نداشتم از چیز زیادی بدم نمی اومد و فقط ضعف داشتم از همون اول و تند تند میخورم و ...

عب نداره گلم الان اصلا بفکر وزنت نباش حالا حالاها😃