2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان داشته باشی حامله نمی

154 بازدید | 31 پست

من از روزی که پریود شدم تنظیم نبودم بعد متوجه شدم که تنبلی تخمدان دارم ۶ ماه قرص ال دی میخوردم الان یک ساله که تنظیم شده 

ینی من با برنامه محاسبه میکنم یک الی دو روز شاید تاریخ عقب جلو بشه 

همیشه ام زودتر از موعد میشم 

اصن سابقه نداشته دیرتر بشم 

قبلا که تنظیم نبود دو هفته ای یبار پریود بودم 

الان ۴ روزه پریودم عقب افتاده ولی خودم احتمال حاملگی نمیدم چون تنبلی تخمدان دارم و به این راحتیا نیست

ولی خب عجیبه دل درد قبل پریودیم ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تنبلی طول می‌کشه حاملگی 

گاهی باید دکتر رفت

گاهی با اصلاح سبک زندگی فقط درست میشه 

وگرنه تنبلی تخمدان ها هم باردار میشن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

با تنبلی طول می‌کشه حاملگی گاهی باید دکتر رفتگاهی با اصلاح سبک زندگی فقط درست میشه وگرنه تنبلی تخمدا ...

من خودم الان رژیم و باشگاهو شروع کردم چون دکتر بهم گفت باید وزنتو کنترل کنی بعدا هروقت خواستی حامله شی بیا داروت بدم 

برا همین شوهرم حین رابطه دیگه زیاد دقت نمیکنه چون میدونه من به این زودی حامله نمیشم 

ولی الان که ۴ روز عقب افتاده شک کردم 

البته با خودم میگم شاید چون یهو رژیم و باشگاهو شروع کردم بدنم شوک شده

بعد ۴ روز مطمئنه؟ چند روز باید بگذره تا جواب بده؟

این و بگم و برم..من یکسال پریود نمیشدم .بعد یکسال با وجود فک میکردم باردارنمیشم،ناخواسته باردارشدم

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

همین که با دو سه روز تاخیر پریود میشی نشون میده شدتش خیلی کمه

اها 

من از ۱۳ سالگی که پریود شدم نا منظمی بخاطر زود شدن بوده یعنی دوهفته ای یبار پریود بودم 

تا حالا نشده که دیرتر پریود بشم

اها من از ۱۳ سالگی که پریود شدم نا منظمی بخاطر زود شدن بوده یعنی دوهفته ای یبار پریود بودم تا حالا ن ...

زود یا دیر فرقی نمیکنه مهم اینه که الان نزدیک به تایم پریودت پریود میشی پیشگیری داشته باش ولی با قرص نه