2777
2789
عنوان

به راهنماییتون احتیاج دارم

107 بازدید | 12 پست

خانومای متاهل نظر بدین

چند روز به همسرم مشکوک بودم اولش بخاطر بارداریم می خواستم پیگیر نباشم به خودم گفتم اگه چیزی ازش بفهمم یا داخل گوشیش ببینم حالم بد میشه بعدشم با بچه تو راهیم چه کاری از دستم بر میاد

اما خیلی اتفاقی چشمم به رمز گوشیش افتاد لحظه باز کردن گوشیش دیدم ازش

وسوسه شدم حموم که بود گوشیشو باز کردم

دیدم با یه خانومی در حال آشنا شدنه رفته دیدنش گل براش خریده کلی هم قربون صدقش رفته 

اولین بارش نیست که خیانت میکنه توروخدا سرزنشم نکنید که چرا وقتی خیانت کرده باردار شدم اولا که کلی قسم و قرآن میخورد که اشتباه میکنی.دوما حاملگیم یه جورایی ناخواسته بود و شوهرمم خیلی مشتاق به بچه دوم بود بخاطر همین گاهی جلوگیری نمیکرد

الان برخلاف بارهای قبل که متوجه خیانتش میشدم کلی به هم میریختم و ناراحت میشدم ولی الان خنثی ام

خیلی ریلکسم انگار برام دیگه اهمیتی نداره انگار قیدشو زدم انگار مثل قبل دیگه دوسش ندارم و برام اهمیتی نداره

تنها چیزی که اذیتم میکنه ادامه دادن با این آدمه

با وجود بارداریم انگار نه راه پس دارم نه راه پیش انگار محکومم به تحمل کردن

از دیشب که فهمیدم هیچی به روش نیاوردم خبر نداره که متوجه شدم 

به نظر شما چیکار کنم راه درست چیه؟

مادر و پدر ندارم 

فوت شدن خواهرام خیلی خوبن اما خب خونه داماد که جای مناسبی برا رفتن و موندن نیست

الان همه میان میگن طلاق بگیر

ایخدا من چی بگم من خودم خیانت دیدم طلاق گرفتم!ولی زندگی بعد طلاقم خوب نیست 

میدونم خیانت واقعا خیلی بده ادامه دادن سخته ولییی🥲🥲دارید میگید خنثی ام حتی اون بچه اتون رو دادگاه نمیزاره بندازید باید به دنیا بیارید🥲🥲و اگر درگی. این مسیر بشید اونم تو دوران بارداری وای مسئولیتتون دو برابر و زندگیتون بسیااااار سخت میشه

فقط تو روش نیارید لطفا😔اگر عادی بشه بعدا میگه عجب میکنم.همون بارهای اول اگر قصد جدایی داشتید باید ادامه نمیدادید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری با خیانت کنار اومدی همون بارهای اول

خیلی زبون بازه میگفت اشتباه میکنی 

یا یه جورایی انقد التماس میکرد 

تا وقتی مادرم بود خوب بود

انگار الان میدونه بی کس شدم و کسیو ندارم که برم و ترکش کنم

الان همه میان میگن طلاق بگیرایخدا من چی بگم من خودم خیانت دیدم طلاق گرفتم!ولی زندگی بعد طلاقم خوب نی ...

نه هیچی نگفتم

قبلا زود داد و بی داد و دعوا راه مینداختم الان می خوام ببینم اون رابطه رو به کجا می خواد بکشونه

دلم شکسته نه دوسش دارم نه ازش متنفرم

صبح تا شب قربون صدقم میره هااا ولی میدونم همون حرفارو به کسای دیگه هم میزنه

نه هیچی نگفتمقبلا زود داد و بی داد و دعوا راه مینداختم الان می خوام ببینم اون رابطه رو به کجا می خوا ...

خدایا خدایا میدونم چقدر روحت و وجودت شکسته 

ولی چی بگم 

من خودم طلاق گرفتم سر خیانت😔طلاق خیلی سخته زندگی بعد طلاق سخته حتی همون اسیر دادگاه شدن و راه دادگاه واقعا پدر ادم رو در میاره و دیگه گرفتن مهریه و نفقه و ایناهام شوخی نیست مردم فک میکنن سکه و پول ریختن تا بری دادگاه بهت مهریه بدن

تازه باید انقدر خرج کنی دوندگی داره وای یادم میاد اعصابم بهم میریزه...ای کاش اگر چیزی ام میبینین عادی نکنین مرد به مح ض اینکه ترسش بریزه تو رو ادم وامیسته میگه عجب کردم

خدایا خدایا میدونم چقدر روحت و وجودت شکسته ولی چی بگم من خودم طلاق گرفتم سر خیانت😔طلاق خیلی سخته زن ...

یعنی همینجوری وانمود کنم که چیزی نشده؟آخه میدونی من زندگی بدون عشق برام بی معنیه

چطور فراموش کنم که به یه زن دیگه چقدر مهربانانه حرف زده

چطور خودمو به اون راه بزنم که کسی که دارم براش بچه بزرگ میکنم و دارم با همه کمبودا و مشکلات زندگیش میسازم برا یکی دیگه گل میخره

متوجه شدم که اون زن هم شوهر داره

چه دنیای بی رحم و کثیفی

خیلی زبون بازه میگفت اشتباه میکنی یا یه جورایی انقد التماس میکرد تا وقتی مادرم بود خوب بودانگار الان ...

اون قرار نیس از کارش دست برداره

توام نمیتونی تا اهر عمر تحمل کنی 

از یه مشاور کمک بگیر  بعد تصمیم اصلیتو بگیر

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
برعکس اون من آدم به شدت متعهدی هستمطرفدار زندگی سالم و بدون حاشیهسرم تو زندگیمه و کاری به کار کسی ند ...

برا همین خیالش از تو راحته که کاری نمیکنی خودش میره دنبال یکی دیگه

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
اون قرار نیس از کارش دست بردارهتوام نمیتونی تا اهر عمر تحمل کنی از یه مشاور کمک بگیر بعد تصمیم اصلی ...

یه حس عجیبی دارم 

حس میکنم تو باتلاق زندگی گیر کردم

حس میکنم نه راه پس دارم نه راه پیش

نه جرات طلاق دارم نه نای موندن

الان همه میان میگن طلاق بگیرایخدا من چی بگم من خودم خیانت دیدم طلاق گرفتم!ولی زندگی بعد طلاقم خوب نی ...

حداقل آینه دق و دیگه نداری جلوت هر روز هر روز ببینیش هی حالت بدتر بشه 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

یه حس عجیبی دارم حس میکنم تو باتلاق زندگی گیر کردمحس میکنم نه راه پس دارم نه راه پیشنه جرات طلاق دار ...

دیگه خودتو بزن به اون راه ادامه بده فقط تنها پیشنهاد من اینکه تا میتونی پس انداز مخفی کنی سکه پارسیان بخر قایم کن تو فقط باید پشت مالیتو قوی کنی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا