2777
2789
خوب میشه یکم باهم صحبت کنیم از سختی هاش یا ازخوبی هاش بگین منظورم طلاق با بچه ست و برای درامد خیلی م ...

خیلی سختی داره ولی میارزه اینکه خونه داری خیلی خوووووبه یه کار پیدا کن بروسرکار بچهات اگه بزرگ باشن خودشون یاد میگیرن تو خونه از پس خودشون بربیان بچه من کوچیک بود موقع طلاق سرکارم میرفتم مامانم نگه میداشت تازه من خونه ندارم چن روزه اجاره کردم ار خونه بابام اومدم بیرون 

عزیزم من مجددازدواج کردم مث سگ پشیمونم کاش درسموادمه میدادم معلم میشدم ب ارزوی حقیقی میرسیدم افسوس شد

ولی ی زن خیلی خوبه شعِل ابرومندداشته باشه همیشه و بعد متاهل بشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درخاست بهت دادم اگ دوسداشتی قبول کن گم نکنیم همدیگرو هرسوالی ازم داشتی بپرس 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه