2777
2789
همش میگم خدایا چه کاری باشه که خرج چهار نفرو بدم باید ۳۰/۴۰ میلیون درامد باشه فک کنم

اول  روی یارانشون  کار کن .

بعد میتونی توی خونه  ، یه درآمد  درست کنی .

برو کمیته امداد  ، بگو کار میخوام . شرایطتت رو بگو  بهت میدن  .‌

یا میتونه موسسات خیریه هم  بری  اسم بنویسی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک میکنی به همین راحتی مهریه میدن قسط بندی میکنن سالی یدونه من بخشیدم جاش حضانت بچه گرفتم

خوب میشه یکم باهم صحبت کنیم 

از سختی هاش یا ازخوبی هاش بگین منظورم طلاق با بچه ست 

و برای درامد خیلی میترسم 

خونه دارم 

چه مغازه ای خوب میگرده و زود میگیره ؟

پوشاک سودش خوبه ولی بلدی میخواد سرمایه میخواد ک یجا از یجای ارزون بیاری و بفروشی 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

چه مغازه ای خوب میگرده و زود میگیره ؟

لباس زیرم شنیدم سودش خوبه

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

پوشاک سودش خوبه ولی بلدی میخواد سرمایه میخواد ک یجا از یجای ارزون بیاری و بفروشی

قبلا میاوردم توخونه میفروختم 

یه مدتم آنلاین شاپ پوشاک و چیزای دیگه داشتم 

انقدر حال روحیم خرابه نمی دونم از پس زندگی بعداز طلاق باسه تا بچه برمیام یانه ... 

هرچند همیشه تنها بودم نه خانواده کمکم کردن نه شوهر

چرا نمیزاری بچه هات یکم بزرگتر شن بعد طلاق بگیریبچه هات چند ساله ن؟

آخه شوهرم مشکل اعصاب و روان داره و بشدت خسیسه خیلی تحملش کردم 

یه پسر۱۱ساله یه دوساله یه دختر۵ساله

قبلا میاوردم توخونه میفروختم یه مدتم آنلاین شاپ پوشاک و چیزای دیگه داشتم انقدر حال روحیم خرابه نمی د ...

اجاره ی مغازه هام بالاس میتونی مغازه بخری بدی اجاره