2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا متوجه نشدم چی فرمودید؟چند بارم خوندم ها

من ی سری مدلای بینی خشم میاد 

ی سریا نه الان اینایی ک گذاشتم خشم میاد ب جز عکس سومی میگم چجوری اینجوری میشه ب چی بستگی داره

من ی سری مدلای بینی خشم میاد ی سریا نه الان اینایی ک گذاشتم خشم میاد ب جز عکس سومی میگم چجوری اینجور ...

بیشتر از کاربلد بودن و متبحر بودنه دکتر، فرم و جنس بینی مهمه عزیزم

مثلن بینی گوشتی خیلی جای مانور نداره برای کوچیک تر شدن

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

تمام این عکسایی که گذاشتید خوشگلن 

حتا سومی که فرمودید قشنگ نیست ، کاملن مشخصه که تازه عمل کرده و کلی ورم داره 

من نمیدونم گوشتیه یا نه ولی نوکش بدجور افتادست

گوشتی بودن رو خوده دکتر تشخیص میده واینکه ضخامت پوست بینی کم یا زیاد باشه

امیدوارم یه دکتر خوب پیدا کنید که مشاوره خوبی بدن و بدونید در نهایت چه نتیجه ای خاهید داشت

من وقتی مشاوره شدم دکترم گفت به خاطر گوشتی بودن و کمی ضخامت پوست، نهایتن تا 30 درصد تغییر می کنم و همین 30 درصد تغییر بینی م رو زیبا می کنه و همینطور هم شد

من انتظار تغییر زیاد و آنچنانی با توجه به مشاوره ای که شدم نداشتم و بسیار راضی هستم 

حالا گاهی برخی از اطرافیان میگن چرا سوراخ های بینی ت رو کوچکتر نکردی و ..

در صورتی که خوده دکتر گفت اگر سوراخ ها کوچکتر بشه ، خیلی مصنوعی و نازیبا میشه و حتا روی تنفس تاثیر گذاره

گوشتی بودن رو خوده دکتر تشخیص میده واینکه ضخامت پوست بینی کم یا زیاد باشهامیدوارم یه دکتر خوب پیدا ک ...

ی بار عکس فرستادم ب منشی دکتر گفت بینیت استخانیه حالا بنظر خودمم هست و نوکش افتاده صورتمم کوچیکه و بینی بزرگ دیده میشه اصلا ریسک پذیر نیستم حاضرم پول زیاد بدم ولی بینیم خوب بشه ولی شهر دیگ دوس ندارم ! نمیدونم چ کنم شهر خودمونم سلیقم نیست 

ی بار عکس فرستادم ب منشی دکتر گفت بینیت استخانیه حالا بنظر خودمم هست و نوکش افتاده صورتمم کوچیکه و ب ...

بینی استخوونی اتفاقن نتیجه دلخواه تر میده عزیزم

امیدوارم پزشک خوبی پیدا کنید