2821
2789
عنوان

هفتاد میلیون تومن کمه یا زیاده

243 بازدید | 29 پست

هفته پیش رفته بودم یه شعبه بانک خصوصی. دو نفر برای وام اومده بودن پیش رییس شعبه:

یکی می‌خواست روی میانگین گردش حسابش ۷۰ میلیون وام بگیره.

و یک کارمند دولتی هم با خودش برای ضمانت آورده بود.

طبق قانون ضامن می‌تونست ضامن بشه، ولی رییس شعبه گفت: «نه نمی‌تونی.»

ضامن پرسید چرا؟ رییس گفت: «اگه وامو ۲ ساله برمی‌داشت، اوکی بود. ولی چون ایشون می‌خوان ۵ ساله بازپرداخت کنن، حقوق شما کفاف نمی‌ده. باید یه ضامن دولتی دیگه هم بیاره»

بعد ضامن با شوخی گفت: «۷۰ میلیون؟ الان که چیزی نیست، اندازه حقوق ۳ ماه کارگره!»

رییس شعبه که خانم هم بود با حالت جدی‌تر گفت: «خوب، ۷۰ میلیون تومن پول کمیه چیزی نیست. شما که می‌خوای ضامن بشی، بیا ۷۰ میلیون بده، ایشون یه سفته ۱۵۰ میلیونی بهت می‌ده ۵ سال دیگه.

و ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن پول پس میده.

اینطوری نه خود این آقا معطل میشه و نه شما وقت ات برای ضمانت وام گرفته میشه.

شما این کار را نمی‌کنی چون اینطور قرض دادن برات خسارت و زیان داره و می‌خوایی دوست ات بره از بانک اینطوری وام بگیره

. به این شکل دادن قرص دادن ۷۰ میلیون تومن، برای تو ضرر داره و برای بانک هم همینطوره.»

حالا نظر شما چیه:

1. به نظرتون ۷۰ میلیون پول زیادیه یا کمه؟

2. حاضر هستید به یه نفر ۷۰ میلیون قرض بدید و ۵ سال بعد ۱۵۰ میلیون پس بگیرید؟

ندارم همچین پولی رو اگه پولدار باشه کسی پول خورده براش عین هفتاد هزار تومن ولی برای امثال من نه پس بهتره اول ادمشو در نظر بگیری بعد میفهمی پول زیاده یا کم چون بستگی به میزان پولداری اون طرف داره 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه  ولی خوب برای بنک کاری نداره ‌اونا از حساب طرف استفاده میکنن ولی ما اگر قرض بدیم از چی باید استفاده کنیم و اینکه بانک فقط با یه نفر سروکار نداره که .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

هفتاد میلیون برای من پول خاصی نیست قرض می دم ولی در واقع دارم پولمو می،سوزونم و برای ثوابشه 

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

نظر من: رییس بانک خیلی وراج بوده و همون الان به یکی با شرایط بدتر ولی با پارتی، ۷۰۰ میلیون هم وام میده بدون این همه حرافی!

من فقط به خونوادم پول قرض میدم، قرض هم نمیدم که پس بگیرم، ولی پس میدن 

چرارریسسه نگفت خودمون وام چن صدمیلیونیوبدون کارمزدبرمیداریم هیچی نمیشه

دقیقا اونم از روی پول مردم .

ما باید راضی باشیم اونا از حساب ما استفاده میکنن ولی اونا راضی نیستن وام بدن .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

واقعا۷۰میلیون پولی نیست وازطرفیم پوله اماحرفارییس شعبه قبول ندارم  چون رییس بانک درراه خداوام نداده که به اون ضامن گفته بیاهمچین کاری کن ازطرفی اگرضامنادوتاباشن چه سودی داره برا بانک ؟ چه دوسال چه ۵سال درکل خانمه الکی حرفی زده 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هرکسی بر اساس حقوق و درآمد خودش میگه ۷۰ کمه یا زیاده

شما حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی 

طرف ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن بده 

تا ۵ سال خبری از پول نیست

هفتاد تومن پولی نیس، ولی بانک اینو نمیگه که یه هفتاد تومنم سود از طرف میگیره...

حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی 

واقعا۷۰میلیون پولی نیست وازطرفیم پوله اماحرفارییس شعبه قبول ندارم چون رییس بانک درراه خداوام نداده ...

حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792