2821
2789
عنوان

هفتاد میلیون تومن کمه یا زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی طرف ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن بده تا ۵ سال خبر ...

اگرمثل بانک ازامتیازپول طرف استفاده کرده باشم بله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نه ولی خوب برای بنک کاری نداره ‌اونا از حساب طرف استفاده میکنن ولی ما اگر قرض بدیم از چی باید استفا ...

حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی 

طرف ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن بده 

تا ۵ سال خبری از پول نیست 

۷۰ تومنو برای به دست آوردن باید پاره بشی برای خرج کردن یک روز هم زیاده نصف روز کافیه

شما حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی طرف ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن بده تا ۵ سال ...

به پولش نیاز نداشته باشم احتمالا

مساله اینه که چون نیاز دارم اصلا نمیتونم فکر کنم‌۱۰ تومن حتی قرض بدم

بعضی از سپرده ها بهش سود میدن بعضیا هیچ سودی نمیدن ولی بجاش بهش وام میدن زمانی که اون لاشی بانک با پول مردم کار میکنه و هیچ سودی نمیده حالا وظیفشه بهش وام بده 

خدایی هر چی کارمند بانک یا رئیس بانک خانم دیدم همشون بی حساب حرف میزنن

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

حاضری ۷۰ میلیون تومن به کسی پول قرض بدی طرف ۵ سال دیگه سال ۱۴۰۹ بهت ۱۵۰ میلیون تومن بده تا ۵ سال خبر ...

گفتم که نه چون تورم هست و اصلا تا یه ماه دیگه نمیشه پول داد چه برسه به ۵ سال ‌.۱۵۰ تومن ۵ سال دیگه اندازه ۱۵۰ هزار تومن نیست . 

ولی برای بانک کاری نداره و اون شخص چرت گفته 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
بعضی از سپرده ها بهش سود میدن بعضیا هیچ سودی نمیدن ولی بجاش بهش وام میدن زمانی که اون لاشی بانک با پ ...

70 تومن هیچی نیست هیچی ها خود بانک میدونه فقط قصدشون سنگ اندازی جلوی بدبخت بیچاره های که گیر هفتاد تومن  هستن حالا طرف میره میلیاردی وام میگیره پس هم نمیده چون از خودشونن یا خود کارمندای بانک به راحتی وام میگیرن با سود پایین بانک هم در راه رضای خدا وام نمیده که قبلش باید کلی پول تو حساب بانک بزاری اونا هم از اون پول استفاده میکنن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
70 تومن هیچی نیست هیچی ها خود بانک میدونه فقط قصدشون سنگ اندازی جلوی بدبخت بیچاره های که گیر هفتاد ت ...

اگه از پولش استفاده کرده باشم بله قبلا بدون منت این کار رو برای کسی که انجام دادم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

اولا هیچ وام اینجوری نیست که هیچی قسط ندی تا ۵ سال آینده وام مضاربه هم سر سال باید همه سودشو بدی بعد تمدید کنی 

شما همون سپرده ای که بانک گذاشتین هیچی هم سود بهتون نداده با هاش هر کاری کنین تو این مدت ۷۰ میلیون سود میکنین نیاز نیس اصلا وام بگیری

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

2825
2823
2791
2779
2792