2777
2789

دختز وپسر همو ندیدن

و عکس هم دوس ندارم بفرستم اصلا زشت نیستم  اگه بن پسر بگیم عکس بفرست ماهم باسد بفرشتیم که نمیخام

و اگه هم بیان خونه و خیلی زشت باشه من خیلی حالم بد میشه میریزم به هم,

ایا شان و ارزش دختر میاد پایین بره پارک ?کافه بهتره?

ریدم تو خواستگاری سنتی  فقط💩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پارک یا کافه یا هر جایی که راحتی یه قرار بذار همو ببینید خوشت اومد صحبت های اولیه رو اونجا بکن بعد آیدی بگیر ازش کامل با هم صحبت کنید بعد بگو بیاد خواستگاری اگه با همه شرایط هم کنار اومدید 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

یه چیزیم هست الان خب سنتیه دیگ اون اقا شاید کلی جا بخواد بره خواستگاری خب دیدار اول چرا باید هزینه خاصی بشه و اخرم از هم خوششون نیاد 

یه بار حد اقل ببینن همو اگر ب جلسه دوم رسید خرج کنه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بدم میاد دورم شلوغ باشه ,ازکدوم کافه ها بریم?اونا که اتاقم جدا داره یا فضای باز?

هر کدوم که خودت راحت تری یجا برید یه کافی یه نوشیدنی چیزی بخورید حرفم بزنید

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بزار بیاد خونه برا آشنایی ولی بگو دسته گل و شیرینی نیاره فقط برا آشنایی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یه چیزیم هست الان خب سنتیه دیگ اون اقا شاید کلی جا بخواد بره خواستگاری خب دیدار اول چرا باید هزینه خ ...

خب اونا میخان زن بگیرن  باید شرایط یجوری ترتیب بدن اتفاقی منو ببیننن حس خیلی بدی داره هربار سر این موضوع کلی اذیت میشم

یه چیزیم هست الان خب سنتیه دیگ اون اقا شاید کلی جا بخواد بره خواستگاری خب دیدار اول چرا باید هزینه خ ...

هزینه؟!!مگه یه نوشیدنی یا یه کافی چقدره !!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻