2777
2789
عنوان

خواستگاری سنتی قرار اول تو پارک باشه میرید

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 59 پست
بزار بیاد خونه برا آشنایی ولی بگو دسته گل و شیرینی نیاره فقط برا آشنایی

ن از این موضوع دوبار ضربه خوردیم یبار پسر خیلی داغون بود من کلا  نمیتونستم دیگه حرف بزنم از حجم عصبانیت

و یکی هم خونواده پسر داغون بودن حرف نمیزدن خونه برای قرار اولین اشتباهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزیم هست الان خب سنتیه دیگ اون اقا شاید کلی جا بخواد بره خواستگاری خب دیدار اول چرا باید هزینه خ ...

دقیقا منم با شما هم نظرم شوهرم تو اولین دیدار که سنتی بود و همسایه هم بودیم اما تازه اولین بار اومده بودن و ندیده بودمش کلا. تو دیت اول کلی خوراکی برام کرفته بود که قبول نکردم گفتم اول باید از هم خوشمون بیاد و ببینیم چی میشه بعد ازت قبول کنم. 

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...       

خب اونا میخان زن بگیرن باید شرایط یجوری ترتیب بدن اتفاقی منو ببیننن حس خیلی بدی داره هربار سر این م ...

شمااصلا نمیخوای شوهر کنی؟؟؟

فقط اونا زن میگیرن؟؟

عججججججب

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

نه بابا بگو بیان خونتون، فک کن یه مصاحبه کاریه😁قشنگ ریلکس کن تازه خانوادشم میبینی چجوری هستن اگه با قیافش حال نکردی که دکمش رو میزنی مگه قراره هر کی میاد خونتون بهش بله بدی که الان ناراحتی

اگه پسره خیلی زشت بود چی ?چیکار میکنی ?بدت نمیاد از خودت?

اصلا قیافش خوب باشه شروع کنه حرف زدن 💩بگیره

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ن از این موضوع دوبار ضربه خوردیم یبار پسر خیلی داغون بود من کلا نمیتونستم دیگه حرف بزنم از حجم عصبا ...

منم این اتفاق برام افتاده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

با عکس فرستادن قبل از جلسه مشکلتون چی هست؟ 

این طوری محترمانه میگین بیان خونه با گل و شیرینی خیلی شیک تره و شان تون حفظ میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
نه بابا بگو بیان خونتون، فک کن یه مصاحبه کاریه😁قشنگ ریلکس کن تازه خانوادشم میبینی چجوری هستن اگه با ...

دوبار اینکار کردیم داغون بودن

از خودم بدم اومد که قبلش ندیدم شغلشون موجه بود فک میکردم خیلی حسابی باشن

با عکس فرستادن قبل از جلسه مشکلتون چی هست؟ این طوری محترمانه میگین بیان خونه با گل و شیرینی خیلی شیک ...

خب عکس با خود واقعی متفاوته

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب اونا میخان زن بگیرن باید شرایط یجوری ترتیب بدن اتفاقی منو ببیننن حس خیلی بدی داره هربار سر این م ...

شما هم قراره شوهر کنی دیگ ی امر دو طرفه اس😁بیان خونه هم ک شما تو خرج میفتی تا وسایل پذیرایی شیک فراهم کنی 

خیلی عادیه ولی چیزی بدی نی الان سنتی همینه روالش دیگ خونه نمیرن که دو طرف ب زحمت نیفتن سخت نگیر یه جا قرار بزارین برین همو ببینین اول بپرس پیشنهاد خودشون چیه گفت کافه ک بهتر گفت پارک هم باز اشکال نداره یه جای مناسب انتخاب کن قرار بزار 

من خودم پارک تو ی الاچیق میشستیم حرف میزدیم چون اصلا نمیخواستم جلسه اول هزینه کنن ادم بمونه تو رودروایسی واسه جواب رد دادن ی حسیه ولی جلسه دوم ب بعد باید خودشونو نشون مبدادن و همه چی عالی پیش بره

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بدم میاد دورم شلوغ باشه ,ازکدوم کافه ها بریم?اونا که اتاقم جدا داره یا فضای باز?

چند وقت پیش برا پسرم رفتیم کافه من و پسرم مادر دختر و دخترش..اینجوری هم من با دختر خانم حرف زدم سوال پرسیدم هم مادر دختر از پسرم پرسید