2777
2789
عنوان

دوست دارم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 38 پست
نمیدونم چرا تو این دوره همه ب فکر طلاقن!!!اینو بدونید هیچوقت با یه ادم کامل ما ازدواج نمیکنیم صدرصد ...

چون عزیزم بیماری جنسی متاسفانه زیاد شده..... 

وقتی میگیم پوشش جامعه به خانواده بسته ست و میگن نه همین میشه مردی که عادت کرده به لاس زدن عادت کرده به کارهای کثیف..... 

خیلیا شون تو عقد رو نمیکنن متوجه نمیشه آدم 

بعده ازدواج هم آدم صبر میکنه مشاوره میره کلاس میره بعدم میفهمه مرده مشکل شخصیتی داره کلا تو تله طرحواره خودش افتاده بخاطر نداشتن پول نمیتونه بره مشاوره خودشو درمان کنه و توم اینطوری نمیتونی بچه دار شی خب چیکار میشه کرد؟! وقتی مادرا بچه هاشونو با تعابیر اسلام غریبه بزرگ میکنن وقتی به بچه هاشون خوددار بودن و کنترل کردن خودشونو یاد نمیدن از اون بچه چه انتظاری میشه داشت؟!......... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم شریک زندگیم دوستم داشته باشه من تا حالا تو زندگیم محبت ندیدم از پدرومادرم حقم نیست از ش ...

عزیزم اگه درحد لاس زدنه و کثافت کاری نکرده هنوز بنظرم برا ناامید شدن یکم زوده 

میتونی تکنیک های اتاق خواب هیجانی رو یادبگیری و کم کم اونو وابسته کنی جوری که بعده یه مدت اون اصلا متوجه نشه به خودش بیاد و ببینه چقد وابسته توعه..... 

اگه مشکل شخصیتی داره و.... 

نمیدونم چیکار میشه کرد....... 

بهتره قبلش با یه روانکاو کاربلد مشورت کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم اگه درحد لاس زدنه و کثافت کاری نکرده هنوز بنظرم برا ناامید شدن یکم زوده میتونی تکنیک های اتاق ...

متاسفانه انقد دروغگو و هفت خطه من نمیدونم کثافت کاری کرده یا نه ولی نمیخامش دیگ از اول علاقه ای نداشتم ب جبر باهاش ازدواج کردم 

متاسفانه انقد دروغگو و هفت خطه من نمیدونم کثافت کاری کرده یا نه ولی نمیخامش دیگ از اول علاقه ای نداش ...

چقدر شبیه اکس منه واقعا هفت خط بود من افسردگی حاد گرفتم خداروشکر خلاص سدم ازش