2777
2789
عنوان

دوست دارم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 38 پست
نمیدونم چرا تو این دوره همه ب فکر طلاقن!!!اینو بدونید هیچوقت با یه ادم کامل ما ازدواج نمیکنیم صدرصد ...

ببین نمیدونم کی هستی و پشت گوشی چ شخصیتی داری ولی هیچوقت قضاوت نکن تو از کجا میدونی من چی کشیدم کسی پشتم نبود نتونستم طلاق بگیرم و انقد با حرفاش گولم زد از خدا میخام گیر مرد هفت خط میوفتی ک یهو ب خودت میای میبینی شذی عروسک خیمه شب بازیش

نمیدونم چرا تو این دوره همه ب فکر طلاقن!!!اینو بدونید هیچوقت با یه ادم کامل ما ازدواج نمیکنیم صدرصد ...

من دوست دارم شریک زندگیم دوستم داشته باشه من تا حالا تو زندگیم محبت ندیدم از پدرومادرم حقم نیست از شوهرم محبت ببینم وقتی دلش پیش کس دیگ اس میخام تموم کنم قرار نیس همه شوهر داشته باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگ از خیانت و دروغ زده شدم شده باشه میرم کلفتی بخاطر بچم ولی حدا میشم من لایق آدمی هم ک دوستم دا ...

شوهر من خیانتی نیست از اخلاقش خستم و اینکه هرچی درمیاره خرج میکنه خونه نداریم

شوهر من خیانتی نیست از اخلاقش خستم و اینکه هرچی درمیاره خرج میکنه خونه نداریم

من تو زندگیم انقد از این مرد دروغ شنیدم حتی پول زایمانم نداد انگشتر نشون هم فروختم نمیخوامش دیگ یعنی هر کی بچه ی طلاقه بدبخته ؟

من تو زندگیم انقد از این مرد دروغ شنیدم حتی پول زایمانم نداد انگشتر نشون هم فروختم نمیخوامش دیگ یعنی ...

فکر نکنم بدبخت باشن ولی تو ازدواج تو سایت دیدم میگند که مثلا خاستگار اومده چون بچه طلاق هستیم خانوادشون مخالفتدکردند

ببین نمیدونم کی هستی و پشت گوشی چ شخصیتی داری ولی هیچوقت قضاوت نکن تو از کجا میدونی من چی کشیدم کسی ...

منم شما رو نمیبینم و‌ن شخصیتتو.

از روی حرفایی ک‌میزنی همه نظر میدن 

کل زندگیتو ک‌شرح  ندادی ک‌میخای قضاوت نشی.

شما تایپیک زدی ک اتفاقا با نظرات قضاوت بشی نظر بگیری .

ولی جالبه یه نظر ک ب دلت نیاد سریع نفرین میکنی.

ببین نفرین اولنش ک ب خودت برمیگرده ن ب من.

بعدم منم شوهر دارم و کلی مشکل و‌عین خودت مشکلات..

ولی میدونم طلاق راهش نیست چیزی ک از زندگی خودم میدونم.و‌درمورد زندگیم هیچوقت تایپیکم نمیزنم.

شما اومدی از زندگیت چهار خط نوشتی سریع هم گارد قضاوت نکن میچسپونی 

لایک نکن خیرشو ببینی
منم شما رو نمیبینم و‌ن شخصیتتو.از روی حرفایی ک‌میزنی همه نظر میدن کل زندگیتو ک‌شرح ندادی ک‌میخای قض ...

ببین من با چهار خط پیام انتظار قضاوت ازت ندارم انتظار دارم چون زنی درکم کنی نمک ب زخمم نپاشی در ضمن نفرینت نکردم اصلا چون نوشته بودم نیوفتی کیبورد اشتباه نوشته بود تعجب کردم رفتم پیاممو دیدم متوجه شدم 

بازم زود قضاوتم کردی 

ولی امیدوارم حسی ک الان دارم رو تو عمرت تجربه نکنی

ببین من با چهار خط پیام انتظار قضاوت ازت ندارم انتظار دارم چون زنی درکم کنی نمک ب زخمم نپاشی در ضمن ...

اگ قضاوت ب این راحتیه.

پس توام منو قضاوت کردی.

فقط یه کلمه تو‌سایت یاد گرفتین بخدا.

ادم میاد براتون ارزش قاعل میشه نظر میده میگی قضاوت.

اگ نصیحتتون کنه میگین قضاوت یا نمک پاشیدی رو زخم...

اتفاقا ب قول خودت شما منو زود قضاوت کردی ک فک کردی درکت نکردم.

ولی گفتم منم کلی مشکلات دارم ولی اینجا نگفتم اگ مشکلات منو بدونی شوهر و زندگی تو حلوا حلوا میکتی.

نظرم اینه ک بهتره باشما تبادل نظر نکنم چون کلمه ای حرف بزنم قضاوت میشی.

بدرود.

لایک نکن خیرشو ببینی
اگ قضاوت ب این راحتیه.پس توام منو قضاوت کردی.فقط یه کلمه تو‌سایت یاد گرفتین بخدا.ادم میاد براتون ارز ...

شوهری ک دروغگو و خیانتکار باشه حلوا حلوا کردن داره چرا هرکی تو زندگیش بدبخته فک میکنه تهشه و کسی ته تر از اون رو تجربه نکرده من راضیم گشنگی بکشم کتک بخورم با آدم دروغگو و هفت خط نمونم دیگ آخرتر از اینه شوهرت ؟