2777
2789
عنوان

دوست دارم طلاق بگیرم

604 بازدید | 38 پست

خانما بدجوری حالم بده دیگ مخم نمیکشه تو اینستای شوهرم دیدم کلی ب همکار خیلی صمیمی پیام داد کلی کلیپ ک حول محور این بود ک دلم جایی هست ک خودم در آنجا نیستم و قلبم برای کسی دل تنگه ک عاشقم کرد و ول کرد کلی کلیپ با این موضوع ها ک دلتنگی برای یار از دست رفته و فلان واقعیتش بچم چن ماهشه منم دیگ مخم نمیکشه میخوام طلاق بگیرم.راحت زندگب کنم از دروغگو بودنش بی عرصه بودنش همه چیش خستم میخوام بچه ام یکم پا گرف طلاق بگیرم کاش اصلا ب دنیا نمیاوردمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا رو واسه سرگرمی میخواد ولی تو رو دوست داره و زن زندگیشی.

هزار بار مچشو گرفتم منو برا کلفتی میخاد وگرنه برای اونا میفرستم دل تنگم کاش خودم جایی بودم ک قلبم میتپید

ن این دعا رو نکن چون پدر بچمه بمونه بالا سر بچه اش باشه من طلاق بگیرم بچه ام یتیم نشه خدانکنه

از مرد خائن بیزارم.بخدا که مرگ نصف حقشونه.بچه بیچارت دلش یه خانواده و یه پدر و مادر صمیمی نمیخواست؟

از مرد خائن بیزارم.بخدا که مرگ نصف حقشونه.بچه بیچارت دلش یه خانواده و یه پدر و مادر صمیمی نمیخواست؟

قرار نیست زندگی همه مثل هم باشه خود من آرزو میکردم کاش پدرومادرم از هم جدا میشدن ولی خودم تو همچین محیطی زندگی نکنم 

قرار نیست زندگی همه مثل هم باشه خود من آرزو میکردم کاش پدرومادرم از هم جدا میشدن ولی خودم تو همچین م ...

من دارم با زجر زندگی میکنم.نابود شدن خودمو هر لحظه و هر روز میبینم.اصلا به روی هیچ کس نمیارم فقط تو خودم میریزم.حس میکنم مدتهاست تو یه درد سنگین موندم و هیچ کاری از دستم بر نمیاد

نمیدونم چرا تو این دوره همه ب فکر طلاقن!!!

اینو بدونید هیچوقت با یه ادم کامل ما ازدواج نمیکنیم 

صدرصد یه مشکلی همیشه تو زندگی هست. ولی باید درستش کرد .

نمیدونم چرا بعد اینکه بچه میارید بعد ب فکر طلاق میشید

حداقل زودتر اقدام کنید و دیگه رابطه ج نداشته باشید

چجور از طرفتون بدتون میاد ولی رابطه ج هم دارید...

ترو خدا عاقلانه فکر گنید تو‌همون مجردی

لایک نکن خیرشو ببینی