2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مجردم

دیگه بدتر

نگاه سطحی و تجربه نکرده هم داری

آدم با آدم و اتفاق با اتفاق فرق داره

نمیشه با یک چوب همه رو روند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شما چون خودت همسرت پشیمان نیست این حس رو داریما ادمیم و میشه خطا کرد یک بار و ابراز پشیمانی و جبران ...

من با نظرات شما موافقم 😊😊 بیخیال شاید ما هم تو شرایط اونا بودیم نظرمون فرق میکرد...اما همسر من واقعا بنظرم ارزششو داشت که ببخشمش

یا رب نظر تو برنگردد...

شاید اونم از وقاحتش بوده🤣🥺

فکر کنم بگه غلط کردم و طلاق میگیرم خیالت راحت میشه 😀😅

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا اصلا چیو میشه بخشید خیانت یعنی اون عاشقت نبوده یعنی تمام مدت از احساسات تو سواستفاده شده خب حا ...

من شرایط طلاق رو نداشتم. خیلی ترسیده بودم. مغزم هنگ کرده بود چون با عشق بود ازدواجمون. چقد رفت و اومد تا فقط جوابشو بدم. جلوی تمام خانواده و فامیلش وایساد بخاطر من. یه لحظه تمام دنیا رو سرم ریخت. احساس بی لیاقتی کردم. هیچکس نبود باهاش حرف بزنم. تنها و بی‌کس. خدا نخواد کسی اینو تجربه کنه.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نه مگه من عقده ایم که دلم بخواد طلاق بگیره من دارم جهان بینی خودمو ارايه میدم🥺

جهان بینی یا سرد کردن دل یک زن( بد بینی )ک فرصت داده

ب جای این جهان بینی کمی مثبت اندیش باش و انرژی مثبت بفرست و براش آرزوی آرامش و خوشبختی کن تا دل خودتون هم آروم بشه و جهانت زیبا

اشک تمساح اون زمانی که لذت جنسی اولویت بوده و به خاطر چند ثانیه به زن و بچه پشت کرد گریه نمی‌کرده😶

ادمیزاده دیگه شیطون گولش زده...ببین این خیانتش جای بخشش داشت...اگه دوباره خیانت کنه و بمن نگه و من مچشو بگیرم و ببینم یه مدت با کسی بوده خب قطعا نمیبخشم این فرق داشت

یا رب نظر تو برنگردد...