2821
2789
برای من اینه: نمیتونم ببخشم! چون مسئله اعتماده! برای من اعتماد از عشقم مهمتره. عشق ممکنه بیاد و بره ...

همه ی حرفاتو قبول دارم ولی ببین وقتی این جلوی چشمت باشه که وقتی تو بهش نیاز داشتی اون رفت سراغ شخص دیگه چه جوری میشه قانع شد انگار تن و بدن اون فرد بوی غریبه گرفته 

نمیدونم چطور بگم

.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اوه فقط یک بار!!!عزیزم شوهرت دوستت داره واقعا خدارو شکر واقعا مواظب زندگیت باش

اره فقط یکبار این اتفاق افتاده...ممنون گلم .چششم حتما...برای شماهم ارزوی خوشبختی میکنم

یا رب نظر تو برنگردد...

فدات بشم مشکلی نیست...اره منم دلم نیومد نبخشم چون خودش اومد برام تعریف کرد و خیلی ناراحت بود...گفت ا ...

باز بهت خیانت میکنه در خفا و تو هیچ وقت اینو نمیفهمی نباید ادامه میدادی باید طلاق میگرفتی ،الانم فقط داری خودت رو توجیه میکنی چون از درون هم هنوز نبخشیدیش و میدونی کههیچ وقت نمیبخشی،نقش قربانی رو بازی کردی این وسط و بازم میگم بدترین کار رو توی زندگیت کردی

اره فقط یکبار این اتفاق افتاده...ممنون گلم .چششم حتما...برای شماهم ارزوی خوشبختی میکنم

اینجا نگو 

چیزی میگن سستت کنن 

از نظر بقیه ما فرشته اییم و ممکن نیست اشتباه کنیم و اگه اشتباه کرد باید تا ته اشتباه بره چون نباید می‌رفت 

ولی با چیزی که گفتی  بهترین کار رو کردی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
همه ی حرفاتو قبول دارم ولی ببین وقتی این جلوی چشمت باشه که وقتی تو بهش نیاز داشتی اون رفت سراغ شخص د ...

منم همینو گفتم اما ادما فرق دارم. برای من بشخصه نگاه با پیام یا رابطه یکیه! هرسه تاش اعدام! هیچ فرقی بین انواع نیست اما مشاورم میگفت نه، باید فرق قائل شد! بنظر من کسیکه اشتباه میکنه ممکنه بازم اشتباه کنه! و ازطرفی وقتی یه بار اشتباه کرد و مزه ش رو چشید، دیگه رفته زیر زبونش! توبه گرگ ازنظر من مرگه. من نمیبخشم، فراموشم نمیکنم. بخشش،یعنی اجازه بدم دنده عقب بگیره روم تا مطمئن شه چیزی ازم نمونده!

خیلی تو این مورد حساسم و بشدت سخت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
باز بهت خیانت میکنه در خفا و تو هیچ وقت اینو نمیفهمی نباید ادامه میدادی باید طلاق میگرفتی ،الانم فقط ...

شاید اینطور باشه نمیدونم...اما اینکه بخشیدمش رو مطمئنم چون دوسش دارم الان و اینکه شرایط خوبی دارم رو هم مطمئنم ...بقیه رو که در مورد خفا گفتید خب منم نمیدونم شاید درست بگید

یا رب نظر تو برنگردد...

اینجا نگو چیزی میگن سستت کنن از نظر بقیه ما فرشته اییم و ممکن نیست اشتباه کنیم و اگه اشتباه کرد باید ...

عزیزمی 😘خودمم حس خوبی دارم از کارم...

یا رب نظر تو برنگردد...

سست 🤣اشتباه تایپ شد

اهان🤣🤣 اما اینکه بهم گفت نشون میده ارادش خیلی زیاد بوده ...میتونست نگه و دیگه انجام نده من اصلا نمیفهمیدم اما بازم اومد بهم گفت ...

یا رب نظر تو برنگردد...

واقعیته

شما چون خودت همسرت پشیمان نیست این حس رو داری

ما ادمیم و میشه خطا کرد یک بار و ابراز پشیمانی و جبران 

نمیشه گفت چون ممکنه باز بره فرصت ب هم دیگه ندیم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
منم همینو گفتم اما ادما فرق دارم. برای من بشخصه نگاه با پیام یا رابطه یکیه! هرسه تاش اعدام! هیچ فرقی ...

دقیقا اصلا چیو میشه بخشید 

خیانت یعنی اون عاشقت نبوده 

یعنی تمام مدت از احساسات تو سواستفاده شده 

خب حالا که خیانت کرده تا آخر بره با همون ادامه بده و ازش مراقبت کنه 

قحطی شوهر مورد نیست که

مثل پشکل خواستگار ریخته

.