بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دقیقا اصلا چیو میشه بخشید خیانت یعنی اون عاشقت نبوده یعنی تمام مدت از احساسات تو سواستفاده شده خب حا ...
من شرایط طلاق رو نداشتم. خیلی ترسیده بودم. مغزم هنگ کرده بود چون با عشق بود ازدواجمون. چقد رفت و اومد تا فقط جوابشو بدم. جلوی تمام خانواده و فامیلش وایساد بخاطر من. یه لحظه تمام دنیا رو سرم ریخت. احساس بی لیاقتی کردم. هیچکس نبود باهاش حرف بزنم. تنها و بیکس. خدا نخواد کسی اینو تجربه کنه.
ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نه مگه من عقده ایم که دلم بخواد طلاق بگیره من دارم جهان بینی خودمو ارايه میدم🥺
جهان بینی یا سرد کردن دل یک زن( بد بینی )ک فرصت داده
ب جای این جهان بینی کمی مثبت اندیش باش و انرژی مثبت بفرست و براش آرزوی آرامش و خوشبختی کن تا دل خودتون هم آروم بشه و جهانت زیبا
اشک تمساح اون زمانی که لذت جنسی اولویت بوده و به خاطر چند ثانیه به زن و بچه پشت کرد گریه نمیکرده😶
ادمیزاده دیگه شیطون گولش زده...ببین این خیانتش جای بخشش داشت...اگه دوباره خیانت کنه و بمن نگه و من مچشو بگیرم و ببینم یه مدت با کسی بوده خب قطعا نمیبخشم این فرق داشت