2777
2789
عنوان

دوست داشتم پر انرژی و شاد باشم

97 بازدید | 13 پست

مجرد که بودم بیشتر اینجور بودم ولی الان ...

لطفا نگید خودتو دوس داشته باش به خودت برس و بقیه رو بیخیال و اینا 

بالاخره ادم اجتماعی هستش و اطرافیان مخصوصا همسر خیلی تو روحیه تاثیر گذاره ، من وقتی دعوامون میشه خیلی حال روحیم داغون میشه تا یه مدت خیلی هم یسری چیزا رو گذشت میکنما مخصوصا اوایل که خیلیییییییییییی 

ولی خب دیگه خسته ام انگار همش جمع شده دوست دارم منفجر بشم 

دیگه احساس اول رو ندارم به زندگیم هربار میگم بیا از اول شروع کنیم تو تنهایی خوب باش عادتاتو درست کن اونم درست میشه کم کم با تو ولی وقتی دعوامون میشه یا قهر میکنیم باز از همه چی ناامید و بیخیال میشم به زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره عزیزم دعوا توی زندگی همه هست جر و بحث و مشکل توی زندگی همه هست فقط سیاستشو یاد بگیر که توی دعواها چطوری رفتار کنی وگرنه دعوا یه چیزیه که بدون استثنا بین همه هست

عیب نداره عزیزم دعوا توی زندگی همه هست جر و بحث و مشکل توی زندگی همه هست فقط سیاستشو یاد بگیر که توی ...

یاد گرفتن راحته عمل کردن سخته متاسفانه و اینکه یکی که از بچگی جور دیگه باهاش رفتار کردنو سخت میشه تغییر داد که درست رفتار کنه باهات 

یاد گرفتن راحته عمل کردن سخته متاسفانه و اینکه یکی که از بچگی جور دیگه باهاش رفتار کردنو سخت میشه تغ ...

وقتی یاد بگیری کم کم روی عمل کردن هم تمرین میکنی و صددرصد عمل هم میتونی بکنی

دنبال تغییر اون نباش...اول دنبال تغییر و سیاست های زنانه خودت باش رامش کن...ادم نمیتونه کسیو تغییر بده 

وقتی یاد بگیری کم کم روی عمل کردن هم تمرین میکنی و صددرصد عمل هم میتونی بکنیدنبال تغییر اون نباش...ا ...

خب منم منظورم از تغییر اون همین بود که اول خودمو تغییر بدم 

مثل همین کلاس های همسر داری اول که خودمون تغییر بدیم اون هم تغییر میکنه 

فکر کنم بازم خوب توضیح ندادم