2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3552 بازدید | 129 پست

غمگین نباش مردا از زنای شاد خوششون میاد میدونم وظیفه اونه تو شاد کنه ، غر نزن، ایراد نگیر ، خیلی نچسب و پیگیر نباش

به خودت برس تو خونه ارایش کن لباسای بپوش ک نظرش جلب بشه مرد هس بالاخره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونن ول کنن بخاطر مهریه وبچه

وقتی خانوم خونه رو دوست نداشته باشه دیگه بچه هاهم براش مهم نیست...

مهریه هم هرچقد نوشته باشی جدیدا یه قانون اومده کلا۱۴از سکه هارو میدن..تازه چجوری!همشو هم یکجا یا تو دو سه تا قسط که نمیده ماهی۵ملیون میدن(یکی از پسر های اقواممون جدا شده و ماهی ۵تومن مهریه خانوم قبلیشو میریزه و توی وضعیت الان این مقدار اصلا چیزی نیس)

همه چیو دارن به نفع مرد ها میکنن و روز به روز از حق و حقوق ما خانوم ها کمتر میکنن

اگه دوست نداشت باهات ازدواج نمیکرداگه دوست نداشت بهت خیانت میکرداگه دوست نداشت ولت میکرد

چرا ول کنه خدمتکار مفتکی داره که خرج هم رو دستش نمیزاره و همش با همه چی کنار میاد مثل موقع مجردیش داره زندگی میکنه قشنگ جداشه باید بره پیش مامان باباش اونجا دیگه اینجور راحت نیس 

خدا از باعث و بانیش نگذره همه این اتفاقا و فکرای ما زنای بدبخت بخاطر مسائل مالی و درگیری ذهنی مردای ...

نه بابا شوهر من درامدش خیلی کمه ولی میدونم بخاطر این نیس وگرنه میگشت دنبال شغل بهتر یا بیشتر میرفت سرکار