2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 3552 بازدید | 129 پست
خب چی میگن باهاش حرف نمیزنن مثلا بگن چه اشکالی داره خیلیا اینطوری ازدواج میکنن یا بگن تو مسولی وقتی ...

پختن یه وجب روغن هم داره والاه خودم که ارتباط چندانی ندارم بگم بگمم تهش پس زده میشم بقیه هم فک کنم یکی دوبارگفتن باواکنش شدیدش مواجع شدن پشیمون‌شدن دیگه دخالت کنن خودش میگه زمان میخام

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه خجالت میکشم نمیدونم راست و دروغش دیگه

کاش اینو قبلش به پدرو مادرش میگفت که زورش نکنن حالا زمان بده بهش بخاطر تعصبی هست که داره معلومه پسر پاکیه  والا تو این دوره زمونه خیلیا بی حیا شدن برادرشون هست اونا با زن برادر میرن تو رابطه 

خیانتم نمیکنه مشخصه پسر هولی نیست ارزش داره بهش فرصت داد

کاش اینو قبلش به پدرو مادرش میگفت که زورش نکنن حالا زمان بده بهش بخاطر تعصبی هست که داره معلومه پسر ...

زمان میدم بله پسر خوبیه تاالان ازش بدی ندیدم وکلا هول نیس ۱

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

دختر قشنگم رابطه ی زن و مرد مثل گل می مونه باید بهش رسیدگی بشه تا یکنواخت نشه

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری خانومها و آقایون داره اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

دوستم به مرز جدایی رسیده بود این دوره زندگیشو نجات داد الان میگه زندگیم عالی شده