از کاراش از حرفاش از همه چیش معلومه میدونم الان به تاپیک و عنوانم میخندین و میگین خب که چی و فلان ولی دوست داشتم بیام حرف بزنم دلم گرفته خسته ام درباره ازدواج چی فکر میکردم و چی شد 😭😭😭😭😭
دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
اگر سرد هس تو برو طرفش عب نداره شوهرته مهرشو بدست بیار دوستت داشته که باهات ازدواج کرده وگر ن هیچکس به اجبار کاری نمیکنه این زمونه مخصوصا مردا با فکرای الکی زندگی زهر خودتون نکن،،،
نه دوست داره فقط چون کنار همین عادی شدی براش مردا کلا این طورین مد چون خانومیم فک میکنیم باید هی احستسی باشن و ... در حالی که اونا ذاتشون اونطوریه باید تفاوت ها رو قبول کرد این طوری منطقی تر و راحت تر میشه زندگی برات 🥰