2777
2789
عنوان

شوهرم دوسم نداره

3551 بازدید | 129 پست

از کاراش از حرفاش از همه چیش معلومه میدونم الان به تاپیک و عنوانم میخندین و میگین خب که چی و فلان ولی دوست داشتم بیام حرف بزنم دلم گرفته خسته ام درباره ازدواج چی فکر میکردم و چی شد 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شو

بهمبن راحتی؟ جدا شو؟؟؟

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

حساس شدی زندگیتو تلخ نکن

دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته

عزیزم شاید مرد سردیه، شایدم یه درگیری ذهنی چیز مهمی داره 

اگر سرد هس تو برو طرفش عب نداره شوهرته مهرشو بدست بیار دوستت داشته که باهات ازدواج کرده وگر ن هیچکس به اجبار کاری نمیکنه این زمونه مخصوصا مردا با فکرای الکی زندگی زهر خودتون نکن،،، 

اسی جان بالا پایین تو زندگی همه هست

من و شوهرمم الان جوری با هم قهریم که سایه همو با تیر میزنیم

ولی این که دلیل نمیشه واسه این حجم از ناراحتی

قطعن شوهرت ب خاطرت خیلی کارا کرده و میکنه که دلیلش خواستن تو و زندگیشه

منم همین حسو نسبت به همسرم دارم

انگار محبتاش واقعی و از ته دل نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اگه دوست نداشت باهات ازدواج نمیکرداگه دوست نداشت بهت خیانت میکرداگه دوست نداشت ولت میکرد

نمیتونن ول کنن بخاطر مهریه  وبچه 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

نه دوست داره فقط چون کنار همین عادی شدی براش مردا کلا این طورین مد چون خانومیم فک میکنیم باید هی احستسی باشن و ... در حالی که اونا ذاتشون اونطوریه باید تفاوت ها رو قبول کرد این طوری منطقی تر و راحت تر میشه زندگی برات 🥰