2777
2789
عنوان

بنظرتون زن بیشتر به مرد نیاز داره یا مرد به زن بیشتر نیاز داره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 115 پست
من منظورم در شرایط خاص بود در صورت فوت یا جدایی

اون شرایط خاصه

درحالت نرمال هر دو جنسیت کنار فرد نرمال حالشون خوبه 

و جدا از اون و در نبودش یه چیزی اذیتشون میکنه .حالا بعضیا خوب مدیریتش میکنن بعضی دچار بحرانهای شدیدی میشن 

ولی در حالت عادی 

و با در نظر گرفتن نیازها و طبیعت خلقت هرکدوم ،هر دو کنار هم آروم و شادند

به نظر من مرد بیشتر به زن نیاز دارهخودم از اونایی هستم که اگه جایی بودم که ازدواج اجبار نبود(توی فره ...

منم زمان به عقب برگرده عمرا ازدواج میکردم 

اگر روزی جدا بشم صد در صد مجرد میمونم یه مته رو وارد زندگیم و مانع آرامشم نمیکنم

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زمان به عقب برگرده عمرا ازدواج میکردم اگر روزی جدا بشم صد در صد مجرد میمونم یه مته رو وارد زندگی ...

ازدواج و مادرشدن همش مسئولیته

خودمون فراموش شدیم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

ازدواج و مادرشدن همش مسئولیتهخودمون فراموش شدیم

دقیقا

خداروشکر بخاطر بچه هامون و احساس مادری که تجربش کردیم ولی همینا اگر مرد خوب کنارت نباشه روزی صد بار پشیمونی به بار میاره 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

به نظر من هردو بهم احتیاج دارن و مکمل هم هستن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

هردو جنس نیاز و تکمیلی‌ همدیگه هستن نمیشه تفاوتی قائل شد 

ارتباط با این جماعت، مغزی از جنس اهن نه بلکه فولاد میخواهد، شنیدن افکار و دغدغه‌هایشان حوصله فرا زمینی میخواهد، همراه شدن در گفتگو هایشان آدمی با حوصله و زبانی پر حرف میخواهد .. که من هیچ کدام را ندارم در واقع هیچ نقطه اشتراکی در من پیدا نیست که من را به آدمیان روزگار وصل کند.

والا من خوشبخت نیستم

فکر میکنی

بزار ازدواج کنی

میفهمی عه!!! چقدر خوشبخت بودم 

واقعا مجرد بودم مثل ملکه ها زندگی میکردم الان باید هر روز با یه فیریک دیوانه سر وکله بزنم 

بستگی به روحیه آدما داره خیلیا عاشق تنها زندگی کردن هستنخیلیا تحملشو ندارن

امضات عالیه   

یه جایی خوندم دلتون برای کسی از ته دل نسوزه‌؛ و خیلی عمیق ناراحت نشید؛ چون همون بلا سرخودتون میاد... دلیلش هم اینه که خدا قهرش میگیره...چون ما هرچقدر هم مهربون باشیم بازم به پای مهربونی خدا نمی رسیم. 
من دو هفته نرفتم خونه عین دو هفته رو شام و ناهار تخم مرغ خورده بود🥴

نوش جونش گوارای وجودش تا قدر بدونه 

دو هفته دیکه دیرتر میرفتی خونه شبیه مرغ میشد پروازم میکرد برات

مردا مثل بچه ها هستن 

قبول داری؟ 

من از لحاظ جنسی تقریبا گرمم ولی عینه خیالمم نیس مرد نباشه تو زندگیم تازه متنفرم از مردا ..حالا بگو چرا ؟چون هم بارها خیانت دیدم ومعتقدم نود درصد مردا موقعیتش پیش بیاد خیانت میکنن.‌و اینکه رابطه جنسی رو باشوهرم تجربه کردم واقعا مزخرفه فقط درد کشیدم بدون کوچکترین لذتی جوری که اشکم درمیاد..برای همین من که اصلا سرد نبودم الان واقعا سردم از هرچی مردو رابطه اس بدم میاد