2777
2789
عنوان

بنظرتون زن بیشتر به مرد نیاز داره یا مرد به زن بیشتر نیاز داره⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 115 پست
نگفته تمام زنان مجرد خوشبختنمیگه خوشبخت ترین زنان مجرد هستن

کاملا درسته👌

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اینم بگم مردامون بشدت دروغگو هستن و این خیلی بده

یعنی در مواجهه با مردا باید صداقت رو ببوسید و کنار بگذارید

وقتی هم دستشون رو میشه پرو پرو دنبال توجیه خودشون و خداب جلوه دادن زن هستن

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همین دروغشون هزار اشتباه و گناه دیگشون رو میشه

مثلا پنهان کاریشون 

خیانتشون و کلی مسائل دیگه 

و فقط از ما انتظار صبوری و صبر دارن 

جرات داریم دم بزنیم 

مسائل وحشتناک برامون پیش میارن

عزیزم بنظرتون مردا تنهایی مارو پر میکنن با عشق و خلامون رو پر میکن؟؟کدوم مرد خلا احساسی زنی رو پر کر ...

این دیگه از پرو شدن زیادی شونه 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هیچ کدوم به هم نیاز ندارند ، این همه دختر و پسر مجرد گشنه موندن ، لباس کثیف پوشیدن ، مسافرت نرفتن و. ...

چرا .. بازم اون پسرای مجرد هم به زنا نیاز دارن حالا یا مادر یا دوس دختر و ..

تو ایران چی سر جاشه که این باشه ؟

دقیقا 

گل گفتی

گل گفتی

چرا .. بازم اون پسرای مجرد هم به زنا نیاز دارن حالا یا مادر یا دوس دختر و ..

اتفاقا نیاز ندارند ، دقت کن کلی دختر و پسر مجرد مستقل زندگی می کنند و از صفر تا صد کارهای شخصی شون رو انجام میدند ، مثلا دخترها سرکار میرند دیگه دست تو جیب شون پسر ا هم آشپزی کردن بلدند مثل قدیم دیگه نیست