2777
2789

لطفاً همیشه حواستون باشه یا به همسرتون بگید که کم فروشی نکنه 

اومدم مغازه زده قیمت مصرف کننده ۲۵ دو بار به فروشنده تشر زدم میگه نه این قیمت رو می‌نویسن 

تو دو روز رو قیمت یه مانتو ۲۰۰ کشیده که چی دلار رفته بالا 

مگه دلار رفته بالا اینا هم باید گرون حساب کنید 

وای بر کم فروشان !! خدا نگذره از اینجور آدمها 

البته هم که نمی‌گذره 

ده برابرش رو خرج دوا درمون یا اتفاقات بد می‌کنن

راست میگه گلم

من خودم مغازه دار بودم مثللا رب(یا هرررررر کالایی)میخری ۵۰ تومن از خود شرکت بعد میبینی روش زده قیمت مصرف کننه ۳۰ تومن

منم بخاطر همین چیزا که مردم میگفتن گرانفروشی زیر یه سال جمع کردم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه گلممن خودم مغازه دار بودم مثللا رب(یا هرررررر کالایی)میخری ۵۰ تومن از خود شرکت بعد میبینی ...

روی جای زده مصرف کننده ۲۵ خریدار ۱۹

آخه این انصافه 

اگر اینجوری هست از خود شرکت اصلا نخره

اینایی که شما میگی تو کشوری جوابه که انقدر تورم نداشته باشه من خودم پارچه فروشی کار میکنم مغازه خودمم نیست اینجا کار میکنم ما کار میخریم مثلا متری 150 میفروشیم 250 بعد یه طاقه پارچه 50 متره شاید چهار ماه اینجا باشه هر هفته هر دوهفته پنجددرصد ده درصد گرون میشه بعد ما همون کار بخوایم جایگزین کنیم بعد چهار ماه باید بخریم 250 تومن ضرر کنیم حرفا میزنی اصلا بگیم ضرر نکنیم مایه به مایه بشه اخر سال صاحب مغازه پول پیش بیشتر نمیخواد نباید دویست میلیون بتونیم جمع کنیم که بذاریم رو پیش همین مغازه و.. با این تورم قیمت ها لحظه ایه 

روی جای زده مصرف کننده ۲۵ خریدار ۱۹آخه این انصافه اگر اینجوری هست از خود شرکت اصلا نخره

به خدا قسم میخورم گلم

نه من شمارو میشناسم نه شما منو نه من دیگه مغازمو دارم،اون جنسی که میزنن روش فلان قیمت نمیدونم چرا الکی میزنن

هر جنسی حتی یه دونه ترشک یا الوچهیا کبریت حتی قیمت مصرف کننده ام از قیمتی که من خودم میخریدم کمتر بود دیگه چه برسه قیمت تولید کننده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

😔😔 چه دوره ای شدههمش تورم

پس لطفا قبل اینکه مغازه دار بیچاره رو درک کنی قضاوتش نکن

اونم خوشش نمیاد با کسی یکه به دو کنه سر قیمت ولی باید حداقل یه سودی ام کنه تا بتونه کرایه مغازه اشو در بیاره

من دی پارسال سوپر مارکت زدم چقدرم خوشحال بودم ولی الان یه ماهه جمع کردم حتی به یسالم نرسید،چرا؟تورم قضاوت بیجا از طرف خریدار....