2777
2789
عنوان

بفهمید خونواده برای شما دنبال شوهرن ناراحت میشن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 32 پست
عریزم چون خوبی نگرانت هستند تو یک دختر خوبی برای همین همه میخواند خوشبخت بشوی تو اگر دختری بودی که خ ...

نمیخوام نگرانم باشن

من می‌دونم بالاخره وقتش برسه ازدواج میکنم ولی دوست ندارم خونواده ها برام کسی رو پیدا کنند

واقعا حس اضافه بودن دارم🥲

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
قشنگتر هم میشه گفت !

قسنگ حرف زدن واسه کسیه ک سرشو تو زندگی خودش بکنه ن باسن مردم 

اسی داره زندگی شو میکنه راضیه

خب ب عمه چ ربطی داره دنبال شوهره؟ مردم اسکلن.

با اینا خوب رفتار کنی میفهمن بنظرت؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سختهانگار بار اضافه ایدر صورتی که ن ازشون خرجی میگیرم و هیچیخونوادم خیلی خوبنولی نمی‌دونم چرا ا ...

شاید نمیخان تنها بمونی مثلن میگن حالا بعد ۱۰۰۰ سال بعد ما تنها نباشه و میترسن دیر بشه ولی بازم اینجوری نباید بکنن غرورتو بشکنن 

منم ۲۹ سالمه مجردم نمیدونم چرا اصلا ن دنبال شوهر یعنی اشتباه دارم میکنم خاستگارم ندارم😂

منم نگران نیستم 

ولی بقیه نگرانم و دنبال شوهرن برام😑😂

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
قسنگ حرف زدن واسه کسیه ک سرشو تو زندگی خودش بکنه ن باسن مردم اسی داره زندگی شو میکنه راضیهخب ب عمه چ ...

ببین اونها هم فکر میکنن کار درست همینه 

مثلا میشه با نرمی  بگی 

عمه جان من چ هیزم تری به شما فروختم !

یا عمه جان وقتی من نمیخوام  چرا داری تلاش بیهوده میکنی ؟

نه ناراحتی نداره شوهر خوب برات پیدا کنند من مادر یک پسر دم بخت هستم خاله و عنه خیلی دخترها بهم زنگ م ...

اصلا نمیپسندم اینجوری.. اگه به من اینجوری بگن حس میکنم بهم توهين شده و سادگیم دارن سواستفاده میکنن ما خودمون بلدیم عروس انتخاب کنیم نیاز نیس دختراشونو غالب کنن گول این افرادو نخوری بزار پسرت خود‌ش انتخاب کنه 

اسی یاد یه چیزی افتادم من مجرد بودم فک کن سنم زیاد نبود 17سالم بود مامانم منو از قصد فرستاد خونه ی داییم تا خیاطی یاد بگیرم حالا فک کن زنداییمم اصلا خیاط نبود یه چرخ داغون داشت که گاهی رو بالشتیاشو خودش میدوخت. در حد دستگیره دوختن بلد بود بعدها فهمیدم چون یه پسر دایی داشتم مثلا میخواست من برم اونجا 😑از اون که ناامید شد یه پیرزن و پیرمرد فامیلمون بود یه پسر پلشت و به درد نخور داشتن از قصد هر شب هر شب اونا رو دعوت میکردن خونمون شک کرده بودما ولی وقتی به مامانم گفتم از خنده ریسه رفت و گفت اره😬😂😂

یعنی فقط فکر رد کردن بودن منم ساده متوجه نبودم خداروشکر نقششون نگرفت حالم بهم میخورد ازشون