2777
2789
عنوان

میترسم دختری که دوستش دارم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 86 پست

اون دختر شغل و مدرکش چیه؟

از نظر فرهنگی و اخلاقی و مالی به هم میخورین؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

شما میگی بدبختش نکنیمیگم من از شغلم راضی هستم و هیچی کم و کسر ندارم و حقوقم خوبه‌.

حساس نباش کافیه بفهمه دوستش داری 

باهات راه میاد

تو همون بنایی هم سعی کن پیشرفت کنی و حرفه ای بشی 

اتفاقا شغل خوبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نکنه😥😥😥😥

خب وقتی خانواده جلو نمیره شما خودت هم کنار وایستادی اگه شخص دیگه تو این مدت دل دختر رو ببره می خوایی چیکار کنی حسرت بخوری که ای کاش میرفتم جلو و حرف دلم و میزدم دیگه ، به نظرم برو بگو تا دیر نشده

یکی واسطه بشه حرفای تورو بگه!؟اگه خانپاده دختر مذهبی هستن فقط پدر و مادرت اگر نه نوعی بی احترامیاگه ...

نه سنتی نیستیم اونا هم سنتی نیستن

همسایه دیوار به دیوار هستیم و خانوادم باهاشون دوستن ولی صمیمی نیستن اگه حسن رو به دختره بگم میترسم به خانوادش بگه

خب وقتی خانواده جلو نمیره شما خودت هم کنار وایستادی اگه شخص دیگه تو این مدت دل دختر رو ببره می خوایی ...

خانواده ام اعصابم و ریختن به هم هر چی میگم قبول نمیکنن آخر دختره ازدواج می‌کنه و من خانوادم و مقصر میدونم

با شرایط شما بعید می‌دونم دختر خانم قبول کنه، دارم مستقیم حقیقت رو میگم لطفا عذرخواهیمو پذرید که امید الکی نمیدم

دختر خانم داره دانشگاه میره، شما دیپلم هم نداری، گفتید از شغلتون راضی هستید این راضی یعنی چند؟ ماهی پنجاه ؟ چهل؟ با کمتر از این نمیشه زندگی چرخوند، خود خانم هم احساسی ندارن به شما که بخواد مراعات کنه، احتمال زیاد رد میکنه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من نگفتم بدبختش نکنی! شخص دیگه ای گفتنمدرک تحصیلی خونه ماشین درامد خوب و کاملاکه خانوادت به خاطر شغل ...

تا موقع من خواسته باشم برم ادامه تحصیل بدم و خانوادم و راضی کنم دختره رفته سر خونه زندگیش 

😓😓😓

بله میخوریم همسایه دیوار به دیوار هستیم فقط رضایت خانواده ها مهمه و نظر دختر مهمه

خب اگ از این جهات به هم میخورین یه خواستگاری رسمی مادرتون انجام بدن و یه مدت با هم آشنا بشین

هم طبقه ی همدیگه هستین نمیخواد برای شغل و اینا استرس داشته باشین

نون حلال درمیاری با اعتماد به نفس باش از طرفی هم تو طبقه ی خودت دنبال یکی هستی

انشاءالله خیره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

خانواده ام اعصابم و ریختن به هم هر چی میگم قبول نمیکنن آخر دختره ازدواج می‌کنه و من خانوادم و مقصر م ...

خب اشتباه می کنی ، خودت پیشقدم شو بله گرفتی با خانواده ت مطرح کن که برای خواستگاری جلو برند با نشستن و نگاه کردن بزرگترین آرزوت رو از دست میدی

مشکلم اینه خانوادم قبول نمیکنه

خب بهشون بگید ک قراره با هم کفو خودتون ازدواج کنین

اگ راضی نشدن یه بزرگتر ک ازش حرف شنوی داشته باشن رو واسطه کنین

اگر واقعا میتونی خرج زن و زندگی بدی بدبختش نکنی یه چند مدت برو شرکت بعد که عقد کردی بگو تعدیل نیرو ک ...

من از شغلم و درآمدم راضی ام واسه چی بدبختش کنم بعدشم دختره رو خیلی دوستش دارم و هدفم اینه خوشبختش کنم