2777
2789
عنوان

میترسم دختری که دوستش دارم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 86 پست
خانواده دختره چجور شغلی دارن ؟راستش تو این دوره باید شغل دوم داشته باشی تا راحت تر باشی ، شما کلا خی ...

شغلم کارگریه و من راضی ام ولی خانوادم قبول نمیکنن

مدرک تحصیلی هیچی ندارم و روزا داره میگذره ماه ها سال ها میگذره سه ساله دختره رو می‌خوام ولی خانوادم اصلا اقدام نمیکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی منظورت چیه

یکی واسطه بشه حرفای تورو بگه!؟

اگه خانپاده دختر مذهبی هستن فقط پدر و مادرت اگر نه نوعی بی احترامی

اگه مذهبی و سنتی نیستن خودت بگو، برای خواسته های خودت باید خودت تلاش کنی

و اینکه در مورد شغل، بستگی داره خانواده دختر چه شغل و درآمدی دارن یا اگه داماد دارن چجوریه درآمدش 

و سعی کن اگه نمیتونی کاطر آزاد پیدا کنی کنکور بدی حداقل مدرک بگیری، شرایط شما راستش اگه دختره خیلی عاشقت باشه و تحت سلطه خانواده نباشه شاید بله بکه در ایر صورت منتظر گزینه های بهتر میمونه 

۲۰ سالشه هنوز جوونه قطعا رویاهای بزرگ داره 

اگر واقعا میتونی خرج زن و زندگی بدی بدبختش نکنی یه چند مدت برو شرکت بعد که عقد کردی بگو تعدیل نیرو ک ...

واسه چی بدبختش کنم وقتی که خودم از شغلم راضی ام و دختره رو دوستش دارم و هیچی کم ندارم فقط خانوادم پا پیش نمیذارن

شغلم کارگریه و من راضی ام ولی خانوادم قبول نمیکننمدرک تحصیلی هیچی ندارم و روزا داره میگذره ماه ها سا ...

شغل دختره یا خانوادش چیه 

اقا شما رضایت داری ولی دختره شاید آرزو هاش بزرگ باشه 

واسه چی بدبختش کنم وقتی که خودم از شغلم راضی ام و دختره رو دوستش دارم و هیچی کم ندارم فقط خانوادم پا ...

خودت راضی خوب ببین چی نوشتی، میکی خودم راضی ام، بله شما مجردی راضی نباشی عجیبه 

پسر عزیزم یه دختر مطمئن مثل خواهر، دختر عمو، دختر دایی 

یا یه خانوم تو آشناها پیدا کن به دختر برسونه که شما دوستش داری

متوسل شو به امام زمان و مادرشون 

ان شاء الله نتیجه می گیری

نماز اول وقت شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه همسر خوب روزیت کنه و روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه 

شما میگی بدبختش نکنیمیگم من از شغلم راضی هستم و هیچی کم و کسر ندارم و حقوقم خوبه‌.

من نگفتم بدبختش نکنی! شخص دیگه ای گفتن

مدرک تحصیلی خونه ماشین درامد خوب و کامل

اکه خانوادت به خاطر شغلت نمیرن خوب تلاش بیشتری کن، نشد ادامه تحصیل بده وقتی رفتیرشته  دانشگاهی که آینده شغلی مشخصی داشت برو و بگو برن خواستگاری