2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شدت به شدت به شدت دوسشون دارم، باسوادت می‌کنن.

باهاشون خوندم اما قبول نشدم متاسفانه، با استاد دیگه‌ای سال بعد کار کردم.

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

به شدت به شدت به شدت دوسشون دارم، باسوادت می‌کنن.باهاشون خوندم اما قبول نشدم متاسفانه، با استاد دیگه ...

چرا قبول نشدی؟ 

چرا دوسش داری؟ 

خوب درس نمیده؟ 

دارا اسم داداشمه   

چرا قبول نشدی؟ چرا دوسش داری؟ خوب درس نمیده؟

خب با تدریسشون فقط تونستم به صورت عالی سینماتیک و دینامیکو یاد بگیرم که پایه بود.

خیلی باسوادن و جذاب تدریس می‌کنن.

اما برای بقیه مباحث ارتباط نتونستم بگیرم🙏🏽

من آدم‌هایی رو دوست دارم که از صدای بارون🌧، تماشای غروب خورشید🌅، بوی قهوه تازه دم‌ شده☕، شب های پرستاره🌠، صدای قدم‌های پائیز🍁، و خوندن یه غزل📖، هیجان‌زده می‌شن.

چند زدی باهاش؟ کی رو ببینم؟ تدریسش از چ نظر بده؟

من عوض کردم استادمو
قضاتی دیدم بعدش
تدریس میرحسینی از این نظر که خیلی طولانی میکنه همه چیزو، توضیحاتی میده که نیاز نیست، روش هاش برای زمان کمی که تو آزمون داریم بدرد نمیخوره
حالا شاید از نظر بعضیا خوب باشه

9teen ── .✦ 

خب با تدریسشون فقط تونستم به صورت عالی سینماتیک و دینامیکو یاد بگیرم که پایه بود.خیلی باسوادن و جذاب ...

کدوم دبیر رو دیدین؟ 

درصد کنکورتون رو میگین؟ 

چه سالی کنکور دادین؟ 

دارا اسم داداشمه   

من عوض کردم استادموقضاتی دیدم بعدشتدریس میرحسینی از این نظر که خیلی طولانی میکنه همه چیزو، توضیحاتی ...

مثلا فصل یک دوازدهم رو کلا از مشتق و این چیزا میگه.. 

ی سوال

چند جلسه دیدی متوجه شدی؟ 

شما رو یادم میاد 

فکر کنم سال دومیه ک پشت موندین درسته؟؟

حافظم یاری نمیمنه ولی بار هاا باهاتون حرف زدم.. 

دارا اسم داداشمه